onsdag 25 september 2019

Benträning de luxe

Ännu en ledig dag att lägga till handlingarna, blev både frukost och lunch ute på balkongen, riktigt fint ute idag ju!
 På eftermiddagen var det dags för tvättstugan, sånt måste ju också göras.
Provade att cykla till Stinsen ikväll till mitt IW -pass, tog lite längre tid än vad jag räknat med ( typ 40 min), fem minuter innan passet började var jag på plats, lite stum i benen, men det var bara att köra lite till, haha!
Delar av vägen till Sollentuna var riktigt fin, blev överraskad av denna gärdsgård precis bredvid E4:an!  Jag behövde inte cykla hem i alla fall, min man som kom från jobbet på Arlanda plockade upp både mej och cykeln vid Stinsen!  Nu har jag lite ångest igen, för i morgon bitti ska jag upp för en heldag på jobbet igen, denna gång teamträning, och vi ska vara på plats redan vid 07.30 och håller på till kl 17, sen ska vi direkt in till stan och hoppa på M/S Vindhem och äta räkor med kollegor, en tuff dag väntar med andra ord!

6 kommentarer:

BP sa...

Visst var det helt underbart ute idag. Å om jag hade 36 grader på balkongen så undrar jag hur varmt det var hos dig, för din balkong är ju inglasad...

40 minuters cykling är verkligen godkänt!!! Gärdsgårdar är "inne" just nu. Vi har fått några här hemma också. Riktigt fint.

Din teamträning är ju bra, utbildning behövs, men de "riktiga" problemen verkar då aldrig tacklas på din BB. Åsså roligheter på det. Det är ju ungefär som att kompensera bristerna med räkor för att "förblinda" de anställda. Ja, så ser jag det i alla fall...

Eftersom det är en tuff dag som väntar så önskar jag dig att du sover gott inatt. DS.

Paula sa...

Jag skulle aldrig orka hålla ditt tempo, men som tur är varvar du roligheter med tufft och stressigt jobb, kanske hjälper det dig att klara av det.
Jag tror du får en kanonkväll med kollegorna, det behöver ju inte bli rajraj utan kan ju bli lite småmysigt och mer av teambuilding än fest?
Jo jag har ju också förstått att det finns för få barnmorskor att tillgå överlag, men dessa som intervjuades hade alltså valt bort sjukhusens bb-avdelningar för att istället jobba som hem-barnmorskor för att de på så vis kände att det gjorde ett bättre mer personligt jobb som de trivdes bättre med. Inte så svårt att fatta tycker jag. Att få den personliga kontakten med en nybliven mamma, åka hem till henne och hjälpa henne i hemmiljön, rena lyxen ju för både mamma och barnmorska!
Frossa nu i de goda räkstjärtarna imorgon! De innehåller dessutom mycket nyttigt protein, "ler"

Ama de casa sa...

Jag cyklade hem från jobbet i Solna till Tureberg under nåt år (sommartid) och det är verkligen jättefina cykelbanor. (Anders skjutsade dit mig och cykeln, jag är inte människa på morgonen). (Ibland tog jag pendeln hem med cykeln, haha!). Sen upptäckte jag att det fanns mopeder och att såna också fick vara på cykelbanorna :-D

Många teamträningar har ni! Fast Vindhem och räkor lät ju inte dumt det :-)

Znogge sa...

Aj då, en intensiv torsdag minst sagt men förhoppningsvis en bra sådan också. Hoppas att du är uppe samt pigg och vaken vid det här laget ;-)

Kram och ha en bra dag och kväll!

Ami sa...

Förstår att det blir en intensiv dag och kväll. Men hoppas det blir trevligt!
Kram

Ditte sa...

Vädret har ju varit helt ljuvligt. Bara att njuta så mycket som det går. Skönt att det var så fint väder när du nu skulle cykla till Stinsen och du var då säkert uppvärmd när du kom fram.
Tuffa tider nu med tidig morgon och sent i säng. Men jag antar att du klarar detta galant. Härligt nu med en båttur när det är så fint väder.
Hoppas det blev en lyckad dag och kväll.
Kram