torsdag 5 september 2019

Barcelona

 Så var det då dags för hela familjen inklusive svärdotter att fira vidare min mans födelsedag genom en tripp till Barcelona ! Bara födelsedagsbarnet har varit här tidigare, då på tågluff på ett tidigt 80-tal. Vi bor i en stor lägenhet mitt i stan, och lite regn har vi haft, men så varmt i luften! En sen god middag har avnjutits. Frukost har köpts , som syns på sista bilden har vi färskpressad apelsinjuice till i morgon! Ser fram emot att se Barcelona också!7 kommentarer:

BP sa...

WOW! Det var då en rejäl överraskning! Den resan har du verkligen hållit hemligt;-) Njut av underbara staden Barcelona och Gaudi byggnaderna. Å hoppas verkligen att din man får ett besök på Camp Nou, annars blir han nog ledsen;--)

Paula sa...

Det är baske mig helt omöjligt att följa dig i spåren, du är snabbare än en vessla! Ha SÅ KUL I BARCELONA! Varför just dit?

Anki sa...

Härligt! Det vara alltså det som var äventyret! Ha det nu så jättetrevligt där i den fina staden!

Steve sa...

Barcelona är en fantastisk stad som har så mycket att erbjuda. Perfekt för en kortsemester. Tillbringade några weekends där på 90-talet. Njut av vistelsen!

Susanne sa...

Ha en härlig vistelse.

Ama de casa sa...

Vad härligt! Barcelona är en jättefin stad med mycket att kolla in - det lär bli många steg (alternativt hop-on-hop-off bussar - passar nog dig bra som är så rädd för att röra på dig ;-) :-D )

Ha det toppenfint!

Själva befinner vi oss just nu i Grand Junction, Colorado. Inte helt fel det heller :-)

Ditte sa...

Vad roligt med Barcelona och att ni kunde åka alla tillsammans. Perfekt med en stor lägenhet mitt inne i stan.
Önskar er fina och roliga dagar. Och med fortsatt firande.
Kram!