onsdag 11 september 2019

Onsdagsminnen och mellostäder

Mera minnen från "forna dar". Denna dag året 2015 så åt jag surströmming med syster hemma i radhuset, det var nog sista gången jag åt surströmming, på tok för länge sedan !!! 


Vi ser framåt nu, städerna för nästa års melodifestival har ju redan släppts, och till min förtvivlan så ser jag att vi varit i alla städer, utom...Eskilstuna! Så nu är hotell bokat där. Häpp!
Denna lediga dag har ärenden uträttats, IW-musiken lagd på USB-sticka och repeterat. Ikväll kom hela 16 motionärer till passet mot förra veckans 11, kan ha berott på att jympapasset som går nästan samtidigt var inställt, men kul var det i alla fall! Njuter av sista lediga kvällen på långledigheten, i morgon dags för jobb igen.

4 kommentarer:

BP sa...

Surströmming - mums! Senast vårt gäng tjejer var i Sundbyberg och surströmmingsfesten var 2017. Både ifjol och i år sket det sig. Så jag köpte faktiskt alla ingredienser och åt delikatessen (ensamt;-) ) på balkongen. Mums. Abstinensbesvären var alltför påträngande så...;-)

Kul med att du redan bokat in ett hotell i Eskilstuna för 2020 års Mello. Det gäller att ha framförhållning. Å det är ju lagom långt från Stockholm också. "Bara" ta bilen.

Det var verkligen en rejäl långledighet, så imorgon är det bara att bita i det sura äpplet igen;-) Njut av sista lediga kvällen nu!

Ama de casa sa...

Surströmming... Länge sen jag åt det nu, trots att vi kan köpa det tvärs över gatan hemma i Torrevieja. Provat en gång hemmavid, men det var inte liksom samma sak. Smakade på nåt vis annorlunda i värmen...

Åhå! Grattis till hotellbokningen! Nu får ni "bara" hänga på låset till biljettsläppet :-D

Kul med många glada motionärer på ditt pass!

Znogge sa...

Surströmming har jag ätit en gång och det var en gång för mycket.
Så då är det dags att börja planeringen nu för vad som komma skall :D

Kram

Steve sa...

Surströmming , det äter jag varje år tredje torsdagen i augusti.