tisdag 17 september 2019

Fosterövervakningskurs-the next level

Gissa om jag fick en chock i morse när jag vaknade av klockan, hoppade högt i sängen och undrade vad som stod på mitt i natten, så nog vaknade jag allt! Cyklade i den arla kyliga morgontimman till NKS, och har faktiskt haft en fantastisk spännande dag, så det var inga problem att hålla sig vaken. Men nu är jag sååå trött, så det ska väl inte vara några problem att sova i natt!

7 kommentarer:

Geddfish ♥ sa...

Intressant med utbildning. Lite avbrott från jobbstressen.
Jag låg en del med CTG-övervakning med min yngsta dotter, därför att diagnosen var tillväxthämning. Sen föddes hon med Alfa-1-antitrypsinbrist och ingen visste någonting. Det är 39 år sedan. Idag vet man säkert.
Man ser, vad förlossningstekniken är viktig!
Varm kram

Paula sa...

Låter som både intressant och självklart nödvändigt för dig i branschen. Denna typ av kurstillfällen brukar vara verkligt givande. Ni hinner inte umgås med andra deltagare, hur många är ni på kursen? Låter kanske inte som kursverksamheten jag varit mer involverad i under mina år i bankvärlden. Då genomfördes nästan all utbildning på bankens egen kursgård. Kram

BP sa...

Gud så kul att du hade en så spännande dag trots att bli väckt "mitt i natten". Antar att kylan hjälpte till en aning att du vaknade fort;-) Nej, skulle inte tro att du har insömningsproblem ikväll. Sov gott, för du ska ju upp igen samma tid imorgon!

Anki sa...

Viktigt med fortbildningsdagar ... då är det bra att de är både lärorika och intressanta
Nu är en ny dag ... hoppas den blir bra!
Kram

Ama de casa sa...

Hoppas du sov gott i natt nu då, jag skulle gissa att det inte var några helst problem :-)

Ditte sa...

Så bra att utbildningen var både intressant och givande. Och att cykla iväg till NKS gör ju att du vaknar till lite innan du är framme-
Men kan tänka mig att det blir en lugn hemmakväll-
Kram

Guldkryckan sa...

Det är ganska kul på utbildningar egentligen...om de som har det vet vad de gör förstås.
Mest gillar jag fikat på dessa tillställningar...och rökpauserna ;)

Ha en fin fortsatt utbildning.