tisdag 24 september 2019

En bra tisdag

Äntligen var det dags för nya slingor och klippning hos min frissa i Kungsängen, det var så välbehövligt!

Sen hem och diskutera med min man om vår resa med Ving. I går bokade vi även en resa med TUI, utifall att inte Ving skulle återuppta sina flygningar.  Idag läser vi om det "nya" hotellet med TUI att de under våren haft så många gäster med matförgiftningar. Så nu blir det nog Ving i alla fall, så vi får hoppas de fortsätter flyga. Ack ja, små i-landsproblem. Avslutade kvällen med att äta middag på BIM på vårt MoS, farligt att bo så nära alla dessa restauranger!

6 kommentarer:

BP sa...

Hello snygging! Skitsnygg frisyr:-)
Som jag skrev i en tidigare kommentar så lär Ving ju överleva. När vi åkte på charterresor valde vi nästan uteslutande Ving, men det var då det... Men ni verkar ha garderat er med två bokade resor. Smart - hängslen och livrem. Antar att det blir Gran Canaria igen. Å om det skiter sig med Ving så tar TUIs nya hotell och strunta att äta där.

PS. Maten ser gudomligt god ut. Detta sagt av en som är allergisk mot räkor, men ögonen kan ju alltid äta:-) DS.

Znogge sa...

Snygg frisyr som vanligt och maten såg delikat ut!

Jag tycker det verkar osäkert att åka med Ving för vad som helst kan kanske hända. Sedan hade jag inte velat bo på TUI:s hotell. Kanske läge att boka med reguljärflyg i stället?

Kram och god morgon!

dianasdrömmar sa...

Så snyggt :) vart ska ni åka nu? kram

Ditte sa...

Så snygg du blev i håret. Ja, du är alltid snygg men visst är det ju även känslan som är bra med att bli klippt och slingad.
Hoppas att Ving kan flyga som planerat. Annars får ni boka in er på hotellet och ordna resan ner på egen hand. Kanske mindre riskfritt.
Perfekt med MoS så nära. Alltid trevligt med utemiddag.
Kram

Geddfish ♥ sa...

Jag säger som övriga, att du blev jättesnygg i håret och att du alltid är snygg egentligen!
Det där med att boka flera resor går fint. Det gjorde jag när min väninna och jag skulle till Thailand. Jag hade bokat fyra, de försvinner av sig självt om man inte betalar in handpenningen. Ja, vi fick bästa stället till slut.
Kram!

Ama de casa sa...

Fy vad jobbigt att bli drabbad sådär av konkursen. Hoppas det ordnar sig med resan!

Du blev lika snygg som vanligt :-)