fredag 27 september 2019

Bokcirkel-middag

Oj, sån seg dag det varit idag ( tacksam att jag inte följde med vidare ut i natten igår, tjejerna gick vidare till Café Opera) Skönt nog så hann jag och min man med en promenad idag alla fall.

På kvällen var det dags igen....denna gång åkte jag till  Järfälla och en gammal kollega från sjukskötersketiden, dags för bokcirkeln med andra ord! Missade att ta en bild på den goda maten, som var en kycklinggryta med kardemumma och apelsin bl.a, mums så gott! Vinet var inte dumt det heller! 

En god dessert till kaffet också.  Boken vi läst till idag var : " Välj honom" av den franska författaren Agnes Ledig. Jag gillade den inte, en feelgoodbok får man väl kalla den, och det är inte riktigt min typ av bok.

Spännande är dessa två böcker som kvällens värdinna har valt att vi ska läsa till nästa gång. Någon som har läst dem?
 Vi hade en trevlig kväll med en massa prat och skratt, tiden går så fort.

6 kommentarer:

Ama de casa sa...

Även om man inte gillar boken så ser det ju väldigt trevligt ut med bokcirkeln :-D

Har inte läst nån av dom böckerna. Har kommit av mig med läsning på sistone, men nu har jag lyckats ta mig igenom en i alla fall, och börjat på nästa. Kryssningsdagar är perfekta för läsning :-)

Znogge sa...

Har inte läst någon av dem men väntar på "Allt som jag fått lära mig" som ska vara mycket bra. Alltid lika trevligt med bokcirkel tycker jag :D

God lördag!

Guldkryckan sa...

Hörde i dagarna att vi haft en bokcirkel på kneget för många år sedan men nu för tiden har folk inte tid...lite synd.

Vinet såg gott ut...fast det tycker jag om alla röda viner ;)

Ha det bäst nu.

BP sa...

Feelgood böcker är inte min grej heller. Har inte läst böckerna du visar, men om man läser resuméerna hos Bokus så tror jag nog att Operation Saif är mera ditt stuk. Dessutom är ju Tara Westovers bok en översättning, och översatta böcker har jag otroligt svårt för.
Hoppas nu att du får vila upp dig några dagar till innan det är dags för jobb igen.

Ditte sa...

Vilken trevlig bokkväll.Vänner, god mat och dryck är alltid trelvigt. Vad gäller böcker är ju en smaksak.Hade inte hört talas om "Allt jag fick lära mig" men den får nog vara. "Operation Saif" tror jag skulle passa mig bättre.
Och som du skriver var det kanske mer tur än skicklighet som gjorde att du inte hängde med till Caféet.
Önskar dig en vilsam helg.
Kram

Paula sa...

Självklart ska du läsa Tara Westover, hennes bok är fantastisk! Och den och dess innehåll kan ni prata om i många timmar det kan jag lova! Man lär sig åter att verkligheten är mycket märkliga än sagan.
Du liknar din fina pappa!
Kram