fredag 5 oktober 2018

AW en fredag...

Efter tvättstugan och en joggingtur så var det dags att åka in till stan , där jag inbjudits till AW på Lindhagensgatan , rulltrapporna vid Stadshagen var färgglada.

När jag var ganska nyinflyttad i stan så gick jag en sjukvårdsbiträdeskurs just vid Stadshagen.året var 1980, så lite nostalgi var det att åka hit idag. Här har nu byggts hiskeligt med nya bostäder.

Här bor också en f.d bokcirkelmedlem, som bjöd på en drink hemma hos sig innan vi 4 tjejer gick vidare...

Hon hade bokat bord på en pytteliten brasiliansk kvarterskrog som hette Boteco Da Silvania

Jag blev lyrisk, för här måste de ju ha den brasilianska drinken Caipirinha, och de hade de ju såklart! Smakade ljuvligt! 

Trångt var det av både gäster och prylar i denna pyttelilla restaurang...

...men deras tapas var väldigt goda, så jag förstår att det var fullsatt hela kvällen. Ljudnivån var väl inte till min fördel, men som tur var spelades det ingen musik, vad jag hörde i alla fall!

Fullsatt som sagt...

Proppmätta tog vi sen en längre promenad till en av Odenplans nedgångar . En mycket trevlig fredagskväll denna födelsemånad är till ända!


6 kommentarer:

BP sa...

Hahaha! Du verkar fira din födelsedagsmånad precis som Ama, typ under hela 31 dagar:-) Helt rätt!

Vilken himla rolig restaurang som jag aldrig hört talas om. Bilderna på maten var då helt i min smak:-) Å du tjejen, det är inte bara du som ju har ett hörselfel som inte klarar hög ljudnivå längre. Känner många i 50-70-årsåldern (inklusive jag själv) som liksom bara hör oljud och absolut inte hör vad grannen säger. Så här behöver du inte oroa dig i onödan;-)

PS. PÅ 1980-talet spelade jag fotboll på Stadshagens IP. Det var då det. Där känner man verkligen inte igen sig längre. DS.

Ditte sa...

Låter verkligen som en perfekt fredagkväll i goda vänners lag. Och vänner, god mat och dryck är en oslagbar kombo. Tack också för restaurangtipset.
Kram och natti

Ama de casa sa...

Vilken härlig AW! Fast synd på ljudnivån. Jag har också skitsvårt att höra vad folk säger när det blir på det viset. När jag (och alla andra) har ledsnat på mitt VA?-ande så brukar jag övergå till att nicka och hoppas att jag inte borde skaka på huvudet eftersom jag inte hört vad som sas...

Gillar rulltrappan skarpt :-)Znogge sa...

Vilken perfekt fredagskväll på alla vis! Fira ska man göra ordentligt så vi kör även i kväll ;-) En drink helt i min smak och bäst smakade den när jag drack den på plats i Brasilien!

Ha en härlig lördag!

Ami sa...

Vilken trevlig kväll! Och den restaurangen såg jättemysig ut...och visst är den drinken god!
Kram

dianasdrömmar sa...

Mysigt firande kram