tisdag 2 oktober 2018

Vilse på NKS och lite firande

Upp klockan 07, hua! Cyklade till vår blivande arbetsplats, tog trapporna upp...

Här på baksidan av NKS blir vår entré, och än kan vi inte skylta med detta, vi flyttar ju inte  in riktigt ännu, så skylten är inplastad!

Vi fick lite olika ställen att leta upp, vi tittade in i den stora aulan för att få se den tjusiga gobelängen, svårt att se på bild hur fantastisk den är!
 Lite svårt var det att hitta i kulverten, där våra personalkläder ska hämtas, och där vi ska få våra nya skåp vid årsskiftet ( de har visst beställts för få skåp, så nu är nya klädskåp med Z-modell inköpta .


Kanske ser de ut som det här..När jag kom hem vid lunchtid idag så somnade jag i soffan, välbehövligt! När maken kom hem från jobbet så gick vi till MoS för att äta.

Gick förbi butiken Jackies maffiga entré...

Tittade upp i det tjusiga taket...

...och hamnade till sist på OLearys, där de serverade Samuel Adams lager i Brooklyn glas...

Det var inget fel på deras Fajitas, jag blev proppmätt!


Däremot föll inte Brooklyns naranjito mej i smaken, som de rekommenderade till maten.
I morgon är en ny dag, då ska födelsedagen firas! Det gör jag med ännu ett besök på NKS, men inte förrän klockan 14, de vill träffa alla barnmorskor som brukar vara passansvariga, jag antar att det är lite information hur vi ska jobba på vår nya avdelning, en hel del nya rutiner ska skapas!

3 kommentarer:

BP sa...

Gobelängen är fantastisk, men... Ja, jag vet att du inte får säga nåt "negativt" om din arbetsgivare, men personligen hade jag önskat mig att ni fått rätt antal klädskåp istället för en troligen svindyr gobeläng.

Så MoS har fått Jackie!!! Det märks att MoS och Täby Centrum har samma ägare. Jackie har funnits här i år och dag och verkar gå bra. Butiken har bra grejer med "passande" prislapp;-)

Fajitas älskar jag, men Samuel Adams serverad i fel glas avskyr jag;-)

Lycka till med mötet på NKS imorgon. Sovmorgon... Tycker det är aningen oschysst att kalla in nattarbetande personal till sådana möten...

Ama de casa sa...

Haha! Jag tyckte först att det stod Casino på den där inplastade skylten - har nog inte fått upp ögonen ordentligt än :-D

Så dom inkräktade på din fritid idag igen? Synnerligen oförskämt kan jag tycka och på en dag som denna också...


Stort GRATTIS till dig! :-)
Kram

Ditte sa...

Mycket intro verkar behövas här med dessa stora ytor. Och jag sällar mig till BP att det kanske varit mer praktiskt om det som behövs för att ni och annan personal ska kunna utföra jobbet ordnas innan den direkta utsmyckningen kommer på plats.
Trevligt med en utekväll och perfekt att ha gångavstånd.
Kram och jag önskar dig en fin födelsedag. Stort grattis..