måndag 22 oktober 2018

Ledig måndag...

...började med provtagning hos husläkaren, jag mår bra, men blodsocker och ämnesomsättning och kolesterol tål att kollas verkar det som när jag önskar något att sova på!

Väl hemma igen var jag hungrig på brunch, fastande som jag varit inför provtagningen. Bakade bönbröd, smakade mums till kaffet, det tyckte maken också!

I lokaltidningen annonseras nu inför flytten...den börjar närma sig...

6 kommentarer:

Ditte sa...

Bra att kolla upp värden! Lätt hänt att glömma! Och fullt förståligt att din sömn kommer i olag med mycket nattjobb- Och att sov är ju viktigt för att orka. Dina bönbullar så riktigt goda ut. Men vilken sorts bönor är det i dem?
Ja, flytten närmar sig och då lär det bli en del för andra förlossningsavdelningar att göra. Hoppas det ordnar sig....

BP sa...

Bra med regelbundna kontroller hos (den förhoppningsvis snygga) husläkaren. Extra viktigt då du jobbar skift! Himla fin mottagning förresten!

Så ambitiöst av dig att baka bröd till brunch som du och din man inte ens njöt av på er inglasade balkong;-)

Vad gäller din nya arbetsplats så hoppas jag verkligen att du och dina kollegor faktiskt hittar dit i tid. Å jag vill inte ens tänka på perioden mellan 26 och 29 oktober. Hoppas innerligt att du är ledig då.

Ama de casa sa...

Inte dumt att kolla upp sig emellanåt, bra att få veta i tid ifall det är nåt som "sticker iväg". Förstår att det kan bli problem med sömnen när du jobbar ständig natt. Som jag sagt förut, jag skulle aldrig greja att vända på dygnet sådär hela tiden - eloge till dig som klarar det!

Flytten närmar sig verkligen med stormsteg. Hoppas allt går bra!

Ha en härlig tisdag :-)

Geddfish ♥ sa...

En eloge till att nattarbetare, ni behövs! Men, jag skulle aldrig fixa det. Jag kan inte vända på dygnet.
Gott med hembakt! Jag bakar aldrig numera men när jag kommer till yngsta dottern blir jag bortskämd, hon bakar jämt och gott.
Kram!

Ami sa...

Alltid bra att kolla upp sina värden då och då. Hoppas svaren blir bra !
Och bullarna såg jättegoda ut! Kram

znogge sa...

Instämmer med Gerd att ni är värda en eloge! Jag tror inte heller att jag hade kunnat vända på dygnet så det är tur att ni finns. Det är bra att kolla upp sina värden lite då och då.

Kram