lördag 20 oktober 2018

Berlinbilder

I brist på dagsfärska bilder blir det bilder från Berlin. Den här reklamen gick vi förbi varje dag, handlar om att man gillar vegetariskt eller kan nån berätta?

Vi bodde nära det hotellet som vi bodde i för några år sedan när vi var till Berlin för första gången, då var det julmarknad som gällde, så vi gick förbi det för jag ville ta ett foto av akvariet.Vi glömmer inte det häftiga akvariet i entrén, fick dock inte sån bra bild på det. Hotellet är Radisson Blu!
Natten på jobbet blev ovanligt lugn, natten före hade visst varit intensiv. Det blev en tur till operation för ett kejsarsnitt, sen blev natten lugn. Hann t.o.m gå över till NKS för att igen försöka hitta på den nya avdelningen.
Nu är jag redo för natt nr 2.

5 kommentarer:

Ditte sa...

Förstår inte riktigt första bilden men den är ganska häftig.
Radisson Blue tycker jag ofta har bra hotell så kan helt klart tänka mig att bo här nästa gång jag kommer till Berlin. Akvariet i lobbyn verkar spännande.
Skönt med en lugn natt. Och hoppas det finns bra kartor på NKS så ni kommer rätt. Men kanske finns det robotar för det ändamålet. Önskar dig en lugn natt.

BP sa...

Kunde ju inte låta bli att googla texten på din första bild! Tänk så nyfiken jag är. Å du lyckas ju ofta att sätta mig "i arbete".

Reklamkampanjen verkar ha haft en otroligt succé i Tyskland. Därför bryr sig Katja inte att översätta den till engelska. Typiskt tyskt! Reklamen riktar sig till (feministiska) kvinnor erbjuds vegetariskt godis. Godiset har mest kvinnor från andra "religioner" i åtanke, alltså där man inte äter produkter som innehåller bl a grisköttsprodukter.

https://medium.com/@portialeigh1/why-candy-manufacturer-katjes-is-the-talk-of-the-town-q-a-with-antoni-advertising-account-a814d83bcd35

Suveränt med en lugn natt! Där slog min önskan in alltså. Hoppas på att det blir en lika lugnt inatt, så du kanske hittar till din nya avdelning lagom till flytten;-)

Ama de casa sa...

Jag fattade inte alls första skylten, så tack BP för förklaringen :-)

Hoppas du har haft en lika lugn natt denna natt som varit :-)

Ami sa...

Jag förstod inte heller den första bilden!
Skönt att natten var lugn...hoppas även denna blir likadan!
Kram

Znogge sa...

Så skönt att natten blev så pass lugn ändå!

Ha en fin söndag :D