tisdag 16 oktober 2018

Utvilad?

Jympan igår gick inte alls som det brukar, var verkligen inte koncentrerad nog...men på något sätt så tog jag mej igenom passet. Skyller på en hektisk helg i Berlin! Satt i telefonrådgivningen i natt på jobbet, och telefonen höll sig lagom lugn, men vi kunde inte hjälpa de andra sjukhusen, då vårt BB var fullt och de nyförlösta mammorna blir då kvar på förlossningsrummen och vi kan inte ta in nya födande...
Bara sovit 4 timmar idag, blev störd av någon som borrade i huset. Men, måste ändå åka och jobba nu!

6 kommentarer:

znogge sa...

Aj då, då hoppas jag att det blir en lugn natt så att du slipper stressa alltför mycket.

Kram

Ditte sa...

Vilken härlig bild! Katten är urläcker! Visst hade du en hektisk och rolig helg med mycket som hände så du var väl kvar i Berlin under gympapasset. Och rutin på pass har du ju.
Önskar dig en lugn natt.
Kram!

BP sa...

Klart du inte kan vara utvilad efter den långhelg i Berlin. Hade du varit det - utvilat alltså - hade du ju haft skittråkigt, eller hur;-)

Du är ju perfektionist vad gäller gympa, så jag är helt säker på att det bara du som kände att det inte gick så bra. Motionärerna var nog helt omedvetna om dina koncentrationsproblem.

Önskar dig ytterligare en lugn natt... efter bara fyra timmars sömn så...

Ama de casa sa...

Såklart att du var lite "sliten" efter den härliga helgen :-) Men både jobbet och gympan skötte du säkerligen finfint!

Hoppas denna natten också har varit lagom lugn :-)

Steve sa...

En långhelg i Berlin ska sätta sina spår. Minnesvärda spår.

Susanne sa...

Det var det väl värt;) Ni ser ut att ha haft en underbar helg i Berlin! Klänning i oktober... Wow! Hoppas natten blev så där lagom så det går fort och att man har läget under kontroll. Här väntar jobbhelg innan långledighet. Må så gott. Kram