torsdag 11 oktober 2018

Berlin

 Vad sägs om en weekend -trip till Berlin? Vi har alla varit där förut, men Berlin tål att åka tillbaka till! Inte dumt är det att solen och värmen är med oss, det var +23 grader när vi landade i Berlin! Vi bor på ett trevligt hotell nära Alexanderplatz, så dit tog vi oss och satte oss på en uteservering med en öl, så mysigt! Sen blev det tunnelbana...och vi hamnade så småningom på en latinamerikansk restaurang där vi åt middag och drack supergoda Caipirinhas! Gick förbi Check-point Charlie på väg hem till hotellet. Det vackra vädret ska vara med oss hela helgen! Härligt!

6 kommentarer:

BP sa...

Jamen - BINGO säger jag bara! Underbart att se ert gäng i Berlin med suveränt väder också idag och hela helgen. Åsså tror jag att jag inte bara känner igen Roadtrip-gänget i USA utan också tvåan i vårt fotbollstips;-) Har jag rätt eller;-)

PS. Glöm inte en Berliner Weisse;- DS.

Ama de casa sa...

Men så roligt och vilka härligt glada bilder! :-)

Ha det superkul i finvädret i Berlin :-)

Ami sa...

Så trevligt! Och vilken underbart väder ni har!
Kram

znogge sa...

Jag har varit i Berlin några gånger (Det ligger ju så nära oss.) och det är en av mina favoritstäder. Svärsonen har bott där några år så senast fick vi perfekt guidning. Potsdam är alltid värt ett besök.

Kram och ha det gott!

Ditte sa...

Toppen med en weekendtur till Berlin. En härlig stad och allra helst i vackert och promenadvänligt väder. Hra varit där några gånger men känner att det nog snart är dags för ett besök igen. Minns att vi hyrde cyklar en dag,jätteroligt.
Önskar er en toppenhelg!
Kram!

Geddfish ♥ sa...

Jag har varit där men "bara" en gång och det är längesedan Så det vore dags igen.
Härligt att se era bilder, njut njut!
Kram!