lördag 27 oktober 2018

Kusinträff

Innan kökstjänsten började idag blev det en tur till Puls&Träning som ligger i kvarteret, för en tur på crosstrainern, inte så många som har träning som lördagsnöje...

Sen lagades det mat, lagade till Chili sin carne ( med quorn istället för köttfärs, syns dock inte i bild)eftersom en vegetarian skulle komma på besök ikväll. 

Å vilken kväll det blev! Kusiner som inte setts på flera år! (barnens kusiner, min systers son var här och en av min brors döttrar med make) Vi blev nio stycken som åt och drack och massor av snack! Vilken härlig kväll, som nu övergår till vintertid, och jag inte jobbar i natt, perfekt!

5 kommentarer:

Ama de casa sa...

Trevligt, trevligt! :-) Vilken bra planering av dig också att inte jobba den här helgen - sovmorgon är inte lika trevligt för alla, och dessutom är det väl byteshelg med flytt till NKS.

Ha en härlig söndag!

dianasdrömmar sa...

Mysigt med kusinträff kram

Geddfish ♥ sa...

Härlig träff, kul att ses ett gäng ibland och må gott.
Vintertiden är här, jippie.
Söndagskram!

BP sa...

Perfekt! Du slapp jobba och du slapp laga mat, då alla hjälptes åt. Hur roligt som helst:-) Åsså fick du sovmorgon i morse också. Kunde inte ha blivit bättre:-)

Ditte sa...

Vilken trevlig kväll! Och fint att ses så många tillsammans! Ni ser ut ha ha det jättetrevligt. Lång och rolig kväll mot natt...
Kram!