torsdag 4 oktober 2018

Teamträning på NKS

Dag nr 3 som jag är "dagjobbare". Idag var det dags för teamträning med nya kollegor på Nya KS, vi gick igenom blödning och skulderdystoci.  En bild på köket där vi nu kommer att få ett köksbiträde som ska jobba dagtid, fram till kl 19, på nätterna får vi klara oss utan. 

Kanelbullens dag idag, maken hade köpt hem goda bullar från Hemköp. Jag åt även en hembakt bulle på jobbet, vi hann ju inte äta någon lunch när vi kom idag kl 12 för att förbereda allt inför teamträningen, promenera bort till NKS med material och sen dela upp oss och gå igenom hur vi ska jobba, så man var bra hungrig efteråt, då smakade en bulle bra! Kom från jobbet vid 18-tiden ikväll, hade tur och fick skjuts hem. 

Vi mötte flera robotar på vår väg i kulverten, dock var de tomma, ingen fraktade något just då!
I morgon ska jag INTE åka till jobbet!
Sist men inte minst, stort TACK för alla Grattisar igår på min födelsedag, det värmer ska ni veta!

7 kommentarer:

BP sa...

Kan inte låta bli att känna en aningens "ironi" eller om det var "sarkasm" i ditt inlägg. Å om jag har rätt så har du kamouflerat dina känslor väl - gentemot din arbetsgivare alltså;-)

Undrar vad robotarna ska transportera. Vågar inte tänka på vad som hände i Lars Wilderängs bok "Stjärnklart"... Läs den så förstår du vad jag menar.

znogge sa...

Tekniken går verkligen framåt på många plan! Här blev det också bullar fast från Willy's. Så goda!

Kram och ha en bra dag!

Susanne sa...

Tekniken idag... Herre jösses. Robotar! Det kan säkert vara bra det med... Kommer ihåg alla mina år på sjukhuset och alla som jobbade som vaktmästare i kulverten. Vad gör dom idag? när robotarna tar över deras jobb. Teknik på gott och ont.
Önskar dig en trevlig helg :)
Själv drar jag till Sandvik SPA och den årliga Spa-helgen med syster, dotter och systerdotter. 100% mys och kvalitetshelg <3
Kram

Ama de casa sa...

Jösses vad många dagpass det har blivit nu - dom verkar helt klart föröka sig... Skönt att du får "ledigt" idag i alla fall.

Robotarna ser rätt fräna ut. Hoppas dom inte kommer ljudlöst och fäller dig bara ;-)

Ha en fortsatt fin födelsedagsmånad! :-D

Steve sa...

Det är mycket att "slipa på" när nya team ska bildas.

Är robotarna programmerade så att de "Hejar" vid möten där nere i underjorden?

Ami sa...

Bra med robotar, men samtidigt lite obehagligt att möta en sån i korridoren :)
Kram

Ditte sa...

Hoppas att inte batteriet tar slut i robotarna. Kan ju hända att det är bråskande ärenden. Bra att ni får vänja in er bit för bit. Men för er som jobbar natt blir det ju en hel del extra. Undrar för övrigt vad robotarna ska frakta...
Skönt att du inte behövde ta dig till jobbet idag.
kram!