måndag 1 oktober 2018

Oktober!

Hux flux så var september över, och vi är inne i oktober månad. Vi får göra det bästa av den månaden, trots att det blir mörkare och svalare ute . Man kan göra som Ama, som firar hela oktober (som är hennes och även min födelsemånad)- låter som ett bra tips, jag gör detsamma! 

Hade en skön sovmorgon, framåt eftermiddagen så gick jag ut på en joggingtur. Mitt jympapass var nämligen inställt ikväll, till förmån för en föreläsning med Kajsa Bergkvist på F&S! Idag var det nämligen medlemsdag på Friskis med massa skojiga pass dagen till ära, som alltså avslutades med denna föreläsning. Eftersom jag inte hade någon bil, och inte nödvändigtvis behövde åka till F&S idag, så stannade jag i Solna! Cyklade till MoS och handlade lite mat, sen hem igen och missade att avboka kvällens Zumbapass på Puls&Träning, så då fick jag ta mej dit och dansa lite Zumba, denna termin med en ny instruktör, och jag hängde inte med alls!
I morgon ska jag vara på NKS igen, vi ska lära oss hitta från vår avdelning till olika ställen som vi behöver veta vad de ligger! Så det blir ingen sovmorgon...men inte heller supertidigt, kl. 08.30 så ska vi vara på plats!

6 kommentarer:

BP sa...

Perfekt! Då kan du och Ama fira tillsammans i 31 dagar. 30 kvar;-)
Kajsa Bergkvist på F&S. Det måste ha kostat en slant - för F&S alltså. Men jag älskar den tjejen. Å du slapp åka till Sollentuna. Du tackade eller hur;-)

Såg på ABC-nytt att NKS fått en ny tf direktör... Ja, efter alla skandaler så... Å den avgående direktören cashar in en massa pengar till juni nästa år då hans uppsägningstid går ut... Ja, man tackar och ruskar på huvudet...

PS. Å om ni har en träning imorgon som handlar om hur ni ska hitta så rekommenderar jag GPS. Å Det mitt i natten - för dig alltså. Suckar en aning här faktiskt... DS.

znogge sa...

Klart att du också ska fira hela månaden :D Tror att jag ska göra det nästa gång min månad infaller. I dagarna tre räcker inte längre ;-)

Kram

Ama de casa sa...

Ja, stort GRATTIS till dig med! Fast ditt aktiva firande med jogging och zumba kommer nog inte jag att ägna mig åt ;-)

Dags igen alltså... Taskigt att inkräkta på din fritid med en himla massa möten och grejs... Du får ta en siesta sen.
Kram och grattis igen! :-)

dianasdrömmar sa...

Klart du ska fira :) här firas bröllopsdag i okt, en resa till kroatien och spa weekend i båstad :) kram

Ditte sa...

Bra att du anammar Amas tips om att fira hela månaden. Kul med denna dag på F&S men jag förstår att du hoppade när bilen var på annat håll. Och motion fick du ju ändå.
Intressant att ni ska lära er att hitta och det är ju en fördel om man gör det. Kanske kan ni utrustas med en hederlig karta som komplement. Tur att det inte började tidigare...
Trevlig kväll!
Kram

Geddfish ♥ sa...

Så du har oktober som födelsedagsmånad! Det har min yngste son också, arv från hans mormor. Jag och yngsta dottern Sarah vi kör med december och det har vi ju snart, smart. Det är ju ett firande f.ö. hela månaden.

Här regnar det så slagfärdigt på mina nyputsade fönster, låter mysigt när jag är inomhus.
Ha det gott, kram!