onsdag 24 oktober 2018

Onsdagsminnen

Hittade bilder från Korfu-resan 2006, känns inte som det var så länge sedan, men ser ju på killarna att det var ett tag sen!

Minns hotellet Kalypso, där yngsta sonen fick ett getingstick i huvudet när han badade, massor av getingar som gillade blomsterhäcken som syns till höger.

Soligt är det också i nutid! Maja gillar att värma sig i solen på balkongen. Själv har jag haft en lååång sovmorgon, dammsugning av hela lägenheten och nu laddar jag för att ta mej kollektivt till Friskis, för att lite senare jobba i natt!

6 kommentarer:

Ditte sa...

Visst rusar tiden iväg. Och tur att vi har minnen som hinner upp oss. I alla fall bilder från olika händelser. Fin bild på era killar. Men så illa med getingstick i huvudet.
Skönt med sovmorgon för dig för det verkar bli en riktigt intensiv eftermiddag som över går i jobbnatt.
Tur du är ung och pigg!
kram!

Znogge sa...

Om inte annat så ser man på barnen att åren har gått! Men visst är det roligt att blicka tillbaka och minnas resorna.

Vilken fin solkatt ni har!

Kram

BP sa...

Tänk att 12 år kan kännas som igår. Först när man ser barnen eller sig själv på bilderna går det upp för en att det ändå har gått några år;-)

Maja gjorde precis vad vi gjorde i morse. Ja, inte riktigt alltså, men vi åt frukost på balkongen - 20 grader varmt. Helt okej, speciellt efter gårdagens tråkväder.

Ama de casa sa...

Visst känns det många gånger som det inte var så länge sen som vissa saker hände. Samma med mig och Korfu. Fast å andra sidan var det i våras som vi landade där med kryssningsbåten, så det var faktiskt inte sådär jättelänge sen ;-)

Vad fina grabbarna är! Och Maja med :-)

Hoppas natten har varit lugn!

Ami sa...

Visst är det roligt att ta fram gamla kort och titta tillbaks...men man blir nästan lite rädd när man märker hur fort tiden går!
Kram

Steve sa...

Kul att ibland plocka fram minnen från förr och bli påmind om hur tiden rusat iväg.
Härligt för Maja att ha sitt eldorado där ute på balkongen.
Full rulle för övrigt ser jag.