tisdag 18 december 2018

Man måste ingenting...

Natten blev skaplig, som vanligt får vi erfarna barnmorskor vara koordinatorer och sitta i telefon, har sen vi flyttade in till NKS varit med vid 1 (en) födsel!
Bilden hittade jag på instagram, passar väl bra i juletider, där jag försöker att inte ha så många måsten!
Nu strax vidare till jobbet!

7 kommentarer:

znogge sa...

Tyvärr är det en tendens inom många yrken.kompetent personal fastnar i administrativa arbetsuppgifter som egentligen någon annan kanske skulle ha gjort... En kul och talande bild!

Kram

Geddfish ♥ sa...

Talande bild, men du ska ju vara verksam inside!

Kram och ha en bra arbetsnatt!

BP sa...

Så himla tråkigt att du bara varit med om en ynklig födsel sedan flytten. NKS och ledningen imponerar inte på mig. Varför ska ni erfarna barnmorskor göra telefontjänst eller annat admin arbete? Anses ni för gamla för att förlösa barn. I min enfald trodde jag att erfarenheten just vid födslar kan vara avgörande. Hur tänker man? Eller så är det jag som är som vanligt lite trög.

PS. Julstress???????? Vad är det? Det finns både Ica och Melanders i Täby Centrum, och liknade affärer finns på MoS också;-) DS.

Ama de casa sa...

Det verkar onekligen vara upp-och-nedvända världen där på NKS nu... Så tråkigt och vilket slöseri med kompetenta resurser! :-(

Bilden är helt underbar! Haha! Gillar det rebelliska trädet :-D

Ami sa...

Ja, verkligen slöseri med kompetenta resurser :(
Kram

Ditte sa...

Jag trodde ni duktiga barnmorskor behövdes på "golvet" vid förlossningar. Men kanske är det en robot som sköter dessa numer. Man kan ju undra....
Skylten är bra. Och för egen del måste jag inget alls.
Önskar dig en jobbnatt som blir bra.
Kram!

Anni sa...

Suverän bild!