fredag 6 mars 2020

Galen natt 2 och äntligen Mello

Alltså krigszon på jobbet, helt galet med sjuka patienter, för lite personal. En av kvällsbarnmorskorna stannade till kl 02 i natt, och en annan av kvällsbm. stannade hela natten! Jag och mitt team fick två förlossningar, varav den ena blev det lite komplicerat med en moderkaka som inte ville släppa och en stor blödning. Vi var alla möra på morgonen, inte minst min nya bm.student! Hon undrar säkert vad har hon gett sig in i?!
Sovit dåligt idag, kanske för att jag vet vad som är på gång i helgen!
Äntligen dags för lite mera mellofeeling!
Ikväll ska vi alltså på genrepet av mellofinalen, vill gärna se låtarna live, men sen hoppar vi över den påhittade röstningen och sticker till Pre-partyt på Nalen!
Kollade in hur oddsen ser ut på alla låtarna igår , och döm om min förvåning att INTE Anna Bergendahl är vinnaren? Istället ser Dotter ut att vinna överlägset! Hon hade ett fantastiskt bra framträdande i TV, men håller låten?

 Kollade in oddsen idag, och nu har The Mamas gått om Anna B, Dotter kvar som etta. Spännande!

Min tippning kan komma att ändras efter att jag sett alla låtarna ikväll.
Nu har jag piggnat till av kaffe och frukost. Så en dusch och på med glittertröjan så är jag redo för kvällen!

9 kommentarer:

tanthuset.blogg.se sa...

Oj, det här var intressant! Dotter minsann....hoppas det klarnar för dig efter kvällens bravader, ha det så fantastiskt trevligt och KUL!!!
Måste bara få säga, att ni gör ett otroligt bra jobb, ni inom vården, jag beundrar er starkt!

Znogge sa...

Ingenting förvånar mig längre när det gäller melodifestivalen faktiskt. Jag är i alla fall nöjd om Mendez behåller den placeringen.

Vilken arbetsnatt ni fick! Tur att det är liiiiite lugnare några nätter.

Kram och god fredagskväll!

Ama de casa sa...

Jösses vad ni måste greja där på er arbetsplats. Jag är full av beundran för personalen, men långt ifrån beundrande från dom som planerade NKS. Hur tänkte dom? Inte alls, förmodligen...

Har ju nollkoll i år, så jag har ingen aning om vem/vilka jag håller på.

Men jag hoppas verkligen att ni får en kul kväll ikväll! Och hoppas nog mest på mellanakten, även om den i lördags är otroligt svårslagen :-D

Hoppas dessutom att morgondagen inte blir alltför tung... ;-)

BP sa...

Bra att du slipper fler sådana krigsnätter i några dagar och kan njuta av Mellon. Å vilken tur för er och alla schlagerfans att både genrepet och finalen genomförs. I Danmark har ju regeringen bestämt att finalen får genomföras utan publik på grund av coronaviruset.
Njut för fulla mugga nu:-)

PS. Varken låtarna eller artisterna säger mig nåt. Då även Ama verkar ha "lost touch" är det nu bara du kvar som jag kan förlita mig på;-) DS.

Ditte sa...

Mycket är det för dig just nu! Och jobbbet tar ju väldans mycket på olika sätt. Kul med lite fest. Önskar er en toppenkväll.

Vad gäller låtarna kan jag nog möjligen känna igen Anna Beregndahl, Mendez och "The Mamas". Men egentligen är det ingen som är direkt bra i mitt tycke. Ja,annat var det förr med ABBA, Perelli m.fl. Låtar man minns än idag.
Kram!

Anki sa...

Verkar som ni är alldeles för få anställda på ditt jobb!
Mellot bryr jag mig inte om, men jag hoppas "Rätt låt" vinner :)
Kram

dianasdrömmar sa...

Vi är på plats ikväll ska bli så kul, vem är din favorit?kram

Guldkryckan sa...

Full av respekt inför er arbetssituation, hujeda mej...hoppas det lugnar ner sig.

Mellon ja, vi får hoppas kvällens final ger ett starkt kort att skicka till den stora tävlingen...jag lovar att lyssna på alla bidrag ikväll, jag svär ;)

Ha det gott.

http://kraka.moah.se sa...

Det där med mello är inte riktigt min grej. Men jag hoppas du får en trevligt kväll!