måndag 2 mars 2020

Glad Måndag

Idag såg jag reprisen av "Andra chansen", och minsann, två sekunder i TV, ni ser den glittriga armen och min profil, haha!!

Visst är jag kvar i mellobubblan, denna vecka blir hektisk! Som tur var jag ledig idag, så jag har återhämtat mig, sett mello på TV, kört mitt jympapass ikväll. I morgon är det dags för teamträning på jobbet igen, sen jobbar jag ons+ torsdag natt. När jag vaknar på fredag är det dags att se genrepet på plats här på Friends Arena innan vi går vidare till Nalen där det är "Melfest -weekend-party", med gärstartister och dans till schlagers!
Så det är inte bara en glad måndag, det blir en glad vecka helt enkelt ( förutom lite jobb som måste göras...) Det är Carita som håller i "glad måndag"

Orsakullan undrar idag : Mars är första vårmånaden enligt många, har du badat ute något i år?
Svar: Skulle inte tro det! Jag vill ha väldigt varmt i vattnet innan jag badar ute!

3 kommentarer:

BP sa...

Klart du lever kvar i mellobubblan, och det hela veckan och kommande helg. En himla tur att du "bara" har två inbokade jobbnätter. Det borde du klara med bravur. Jag menar du är ju van:-)
Å till Friends Arena har du ju dessutom gångavstånd. Är Nalen inte väl liten för att hålla i ett sånt partaj, trodde fansen behövde mera plats för att dansa. Även scenen är ju ganska liten...

Znogge sa...

Vilken härlig vecka som väntar med en förhoppningsvis riktigt glittrig final!

Något vårbad är det inte tal om för min del heller.

Kram och god morgon!

Ama de casa sa...

Skoj att det blir genrepet också! Då får du jubla på rätt ställe så du påverkar den internationella juryn ;-) Frågan i år tycker jag är huruvida det finns nån kandidat till "rätt låt vann!"? Fast jag har hängt med väldigt dåligt i år, så jag får skylla mig själv att jag inte har nån koll :-)
Partyt efteråt kommer säkert att kräva sin soffliggning på lördag ;-)

Jag har badat utomhus flera gånger i år. Fast det kanske räknas som fusk att jag tagit dom doppen i Karibien? ;-)