lördag 28 mars 2020

Lyckad lördag

Efter nästan 12 timmars sömn var jag pigg som en lärka när jag vaknade. Maken var uppe på landet med sonen och svägerskan och fixade med vattnet mm. På kvällen blev det en spontan middag hos oss med ena sonen med flickvän, sååå trevligt att ses! De jobbar båda hemifrån, och tyckte det var kul att komma ut lite!

Orsakullan undrar idag : 

  1. Earth hour 2020 idag, kommer du att släcka ner?   Ojdå, nej missade helt det! Men har koll på att det blir sommartid i natt, enda natten som är kul att jobba, då man får jobba en timme kortare, men jag är ledig i natt! 

7 kommentarer:

BP sa...

12 timmars sömn - det låter som mina sömnvanor nuförtiden;-) Tror att man uppskattar det sociala livet extra mycket när man är "tvungen" att jobba hemifrån och inte träffar någon på jobbet. Det blir långtråkigt i längden, men just nu är det nog bara att vänja sig.

Har heller inte släckt ned för Earth Hour. Har faktiskt aldrig gjort det heller. Är liksom inte tillräckligt PK för sådana aktioner;-)

Ama de casa sa...

Nästan synd då att du var ledig inatt ;-) Jag tycker att det för en gångs skull inte var så tokigt att dom stal en timme från oss inatt - vår karantän blev en timme kortare ;-)

Släckte ned gjorde jag inte, däremot applåderade jag tillsammans med alla grannarna i fönstren/balkonger dig och alla dina kollegor klockan 20. Ni gör ett strålande jobb!
Kram

dianasdrömmar sa...

Härligt med 12 timmars sömn kram

Geddfish ♥ sa...

Så härligt att få sova ut! Jag sov himla gott och länge inatt, trots "oväsen" från andra sidan gatan.
Trevlig söndag, kram!

tanthuset.blogg.se sa...

Det låter härligt att du fick sova så pass länge :) Earth hour missade jag också, informationen om det har liksom försvunnit i flödet om Corona, däremot är klockan framflyttad en timme, så totalt onödigt enligt mig!
Hoppas din dag blir solig och fin nu :)

Ditte sa...

Så skönt att du kunde sova rejält! Behövligt! Och jättetervligt med som och flickvän på middag. Sådant ger energi och det behövs.
Kram och trevlig söndag.

Znogge sa...

Så skönt för dig att få sova ut ordentligt och vilken bra kväll det blev!

Ha en fin söndagskväll!