söndag 8 mars 2020

Skyltsöndag och Järvsöresa

 Nej, rätt låt vann inte igår. Jag hade hoppas på Dotter eller Anna. Vi blev så besvikna. The Mamas sjunger väldigt bra, men en till liknande låt som förra året, nja...tar vi oss till final tro i Rotterdam?
Idag var det dags att tänka på alt annat än schlager, dags för lite skidåkning med tjejgänget från jobbet.
 Som vanligt stannade vi till vid Gävle Bro för en fika.
 På ICA i JÄrvsö handlade vi, dagen till ära, det är ju skyltsöndag, så kom dessa skyltar med när vi köpte mjölk på detta vis.
 Helt suveränt sätt att få färsk mjölk på!

 ICA stöttar det lokala laget. BP håller i skyltsöndagen, och jag har lite svårt att länka från min IPad som jag har med mig, lite krångligt att blogga också, men jag försöker. Sista bilden är från vår balkong här i JÄrvsö, med en utsikt över ”staden”. Vi är mätta och nöjda, och hoppas på fina backar i morgon.
Just ja, måste nämna att jag inte alls känner till de utländska artisterna vi träffade på i fredags på Nalen, de stod ” uppställda ” vid små bord för ”meet and greet” då man fick en kort pratstund med dem och ta foton. Så påläst är jag inte...

7 kommentarer:

BP sa...

Måste säga att jag är otroligt impad. Du slutar då aldrig förvåna mig Susjos! Du orkade med Mellofest hos schlagerkompisen söder om stan, åkte hem, sov några timmar och nu är ni i Järvsö och du orkar med en Skyltsöndag. Du är helt fantastisk tjejen!
Irl-skyltarna är hur bra som helst. Nästan lite "exotiskt" för en nollåtta alltså - det där med mjölken är ju helt suverän. Flaskan är/var väl värd att sno förresten. Perfekt som vas! Tänk om Systemet skulle införa denna "metod" för vin;-)
Vad gäller Mellon så såg jag att The Mamas vann. Satte på tvn lite tidigare för att inte missa sista avsnittet av brittiska deckaren "Erkännandet". Det enda jag tänkte spontant var "de kommer inte långt i Rotterdam". Så jag är otroligt stolt över att du verkar ha samma känsla. Å jag som är totalt nollställd vad gäller schlager - hahaha!

Tusen tack för att du hann med/tänkte på Skyltsöndag. Å strunt i länken, jag kan inte ens blogga med en iPhone/iPad;-)

Hoppas ni har en underbar måndag i backarna:-)

PS. Tjejen som håller i mjölkflaskan har jag sett förut. Känner igen hennes ansikte. Glömmer aldrig ansikten, men kommer inte ihåg var jag sett henne - kanske på din blogg. Helt normalt för min ålder;-) DS.

Anki sa...

Vilken otrolig energi du har ... härligt!
En riktigt bra idé med mjölken på returflaskor ... så skulle jag gärna också köpa mjölk.
Snyggt foto från balkongen!
Ha en bra dag i backarna idag - och hoppas solen skiner på er!
Kram

Ama de casa sa...

Jag höll på The Mamas... Kan vara för att den påminde så mycket om förra året så jag faktiskt "kom ihåg" den ;-) Tror inte dom har en chans, men kommer självklart att hålla på dom i Storschlagern också :-)

Vilket roligt sätt att sälja mjölk på! När jag var liten köpte vi mjölk i bruna glasflaskor som sen byttes ut mot nya, fulla i affären när dom var slut. Lite samma idé.

Ha nu en toppenbra skidåkning och ta det försiktigt i backarna!

znogge sa...

Jag håller med helt och hållet om att Anna och Dotter var bättre. Jag är inte säker på att Sverige går vidare...

Kram och ha en härlig dag i backarna!

Ditte sa...

Jag gör som BP, beundrar din grundkondis. Men å andra sidan har en roligt så orkar en också mycket. Men ändå...
Nej, rätt låt vann inte i mitt tycke heller. Hade nog ingen favorit alls.
Kul nu att du får "vila upp dig" med lite skidåkning. Ja, vila och vila.Men roligt är det ju och trevligt brukar ni ha det.
Jättefina skyltar och extra kul att lokala ICA här stöttar Järvsö IK.
Önskar er dina skiddagar och mycket roligt.
Kram

dianasdrömmar sa...

Vi var inte heller nöjda med det vinnande bidraget...kram

Paula sa...

Underbart att kunna handla mjölken i en glasflaska! Det känns helt rätt, även om den inte blir lätt att transportera hem...i alla fall inte om man som jag går med en dra-maten från affären...
Hoppas ni har några härliga dagar i skidbacken!
Jag är ingen gospel-tjej så jag tyckte sådär om vinnaren. Hade nog valt några av dina andra tjejalternativ. Men budskapet är fint förstås.
Kram från pörtet