torsdag 5 mars 2020

Galen natt och fin hund

Trött och sliten efter en hektisk natt med två sugklockor och en timmes övertid i morse. Sovit dåligt idag, men måste jobba en natt till. Hm.
Bilden är däremot trevligare, och har inget med nattens jobb att göra, det är den första svenska och hittills enda antidophunden Molly, som jag träffade på F&S i måndags (bild tagen från F&S Sollentuna). F&S har ett tätt arbete med Svensk Antidoping och genomför regelbundna dopingkontroller i vårt gym, och gläds åt alla positiva kommentarer vi får tillbaka, står det på vår hemsida på F&S, fint va?


6 kommentarer:

BP sa...

Du har rätt! Bilden på Molly är betydligt roligare än tanken på sugklockor och övertid. Alltså inte kunde man gissa sig till att den söta hunden är en knarkhund. Tycker det är alldeles utmärkt att F&S och förhoppningsvis andra gym också samarbetar med Svensk Antidoping. För just på gym är ju omlopp av droger ganska vanligt.
Du klarar nog en natt till. Sedan väntar ju mycket roligt på sig:-)
Önskar dig dock en lugnare natt och utan övertid.

Ditte sa...

Instämmer helt med BP. Hunden Molly verkade klart roligare än nattens jobb. Jättebra med ett samarbete mellan F&S och Svensk Antidoping. Jätteroligt med alla fina kommentarer hos er angående detta.
Kram och jag önskar dig en lugn jobbnatt.

znogge sa...

Även jag kan bara hålla med. Träning ska dessutom vara sunt och inget annat.

Kram

Anki sa...

Fin vovve! Bra att det görs kontroller - bra att de finns, men tråkigt att de behövs.
Hoppas den nyss gångna natten blev lugnare än den föregående!
Sov gott!
Kram

Ama de casa sa...

Vilken fin Molly! Bra att det kontrolleras. Jag tycker att hundar borde användas i större utsträckning än dom gör. Vid gränserna, till exempel. Deras nosar är ju perfekta för att spåra knark och dessutom tycker dom ju att det är så himla kul :-)

Hoppas denna natten var lugnare!

Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagog sa...

Men du så himla bra initiativ med en antidophund måste jag säga :). Imponerande ändå :D.
Det där med sugklocka x2 lät inte roligt. Kan tänka mig att det kan vara ganska utmanade både för er som personal och den födande.