tisdag 3 mars 2020

Tisdagsfunderingar

Maja vår Maja, som vi saknar henne. Råkade hitta flera foton på henne på min dator, så de får förgylla bloggen idag.
Här är en bild från en sommardag på landet, inte ofta hon la sig nära, men här gjorde hon det.

Denna tisdag tillbringade jag eftermiddagen på jobbet och hade teamträning med kollegor, denna termin är det sugklocka och sätesförlossningar som gäller, allt behöver alltid övas på, övning ger färdighet heter det ju.

Orsakullan undrar i sin bloggutmaning :  Läser du horoskop? Samt tror du på horoskop?

Nej ,numera läser jag inte horoskop, och tror inte på dem heller. Men visst har jag läst horoskop, och fått horoskop gjorda av kunniga kompisar en gång i tiden, och visst är det spännande med stjärntecken, finns det vissa specifika grundläggande personlighetsdrag beroende på när man är född??

6 kommentarer:

BP sa...

Vilka sköna minnesbilder på Maja:-)
Bra att det var eftermiddagen och inte förmiddagen du fick tillbringa på jobbet för teamtraining. Det är nog första gången, eller?

Horoskop var nåt min mamma höll på med, och hon verkade tro på dom också. Jag kan ärligt säga att jag aldrig läst ett horoskop, men jag vet att jag är tvilling;-)

Znogge sa...

Förstår att ni saknar fina Maja <3

Horoskop läser jag aldrig!

Ha en bra onsdag

Anki sa...

Förstår er saknad ... härliga bilder på fina Maja!
Läser aldrig horoskop numer, men gjorde det i tonåren ...
tack för dina kommentarer hos mig!
Kram

Ama de casa sa...

Fina Maja! Förstår saknaden. Ramlar också över bilder på Megasen ibland och då stannar jag upp ett tag och minns...

Horoskop har jag aldrig trott på, men jag skrev ihop ibland till skoltidningen. Trams såklart, men det fattade ju alla :-)

Ditte sa...

Fina Maja och fina bilder. Och hon kommer alltid att finnas men nu på ett annat sätt. Förstår till fullo att du saknar henne.
Kan tänka mig att teamträningen vad gäller sätesförlossning och sugklocka kan vara värdefull. Och visst ger övning färdighet.
Kram och trevlig onsdag

tanthuset.blogg.se sa...

Söta, fina Maja...vilken underbar liten varelse <3 Visst saknar man de små liven när dom inte med oss längre, en saknad som aldrig upphör.
Horoskop, nej inte nu längre men tidigare läste jag dom, alla jag kom över! Det var en period när jag mådde dåligt och ville väl ha nån sorts pepp, dessvärre var horoskopen inte alltid så positiva :)
Ha en underbar onsdag nu!