måndag 28 juni 2021

Glad måndag

En intensiv dag för trötta mej! Började med att ha klockan på ringning för att inte missa tiden hos veterinären, dags för vaccination för Molly . Men jag vaknade redan vid 05 tiden i morse, så det blev en tuff förmiddag. Sen hann jag vila lite innan det var dags för ett besök hos min audionom igen, för att försöka ställa in ljudet lite bättre på mina nya (dyra) hörapparater. Tyvärr har ju min hörsel blivit bara sämre och sämre, så inga hörapparater kan snart hjälpa mej. 
 
Men dagen fortsatte mycket bättre, besök av de bästa gjorde det till en glad måndag, temat som Carita håller i. Vi började med lite smått och gott...
Fortsatte med sill och potatis och annat gott...

Avslutade med jordgubbar och glass, lite midsommarfirande i efterskott med våra killar och deras flickvänner. SÅÅÅ mysigt!

Orsakullan undrar idag :  Är du allmänbildad?

Jo, men ganska så allmänbildad tycker jag nog att jag är...men allt är relativt!

6 kommentarer:

BP sa...

Inte roligt alls med din hörsel. Du skrev ju häromdagen att du inte ens kunde höra kommentatorerna under fotbollssändningarna. Okej, där missade/missar du inte så mycket, men så trist annars. Men vem vet. Med dagens teknik kommer det kanske snart en lösning för dig och alla andra som har samma problem med hörseln. Håller tummarna för det.

Vilken härlig somrig "brakmiddag". Å jag bara älskar dina Mateus-tallrikar och skålar. Så läckra de är:-)

BP sa...

Svar: Att Schweiz skulle gå vidare till kvartsfinal hade jag ALDRIG tippat. Jag menar Frankrike är ju ändå regerande världsmästare... Visst kan jag tycka synd om Mbappé, men Sommars räddning var inte fy skam heller. Å att hämta upp 1-3 mot Frankrike - det var WOW. Så på något sätt är jag glad att Schweiz gick vidare. Alltid kul med "outsiders" som lyckas:-)

Ama de casa sa...

Verkligen tråkigt med din hörsel! Hoppas dom kan hjälpa dig till det bättre.

Trevligt med en extra midsommar med nära och kära :-)

Ha det fortsatt fint!

Znogge sa...

Så jobbigt med din hörsel men jag hoppas du kan få adekvat hjälp.
Desto trevligare att träffa nära och kära!

Kram

Ditte sa...

Väldigt trist att din hörsel blir sämre men hoppas du kan få bra hjälp med att ställa in de nya hörapparaterna. Håller tummarna hårt.
Så trevligt med besök av sönerna med flickvänner. Och maten såg så lockande ut. Verkligen sommarfräsch.
Önskar dig en fin tisdag.
Kram

Paula sa...

Det finns kanske många olika diagnoser på hörselproblem och du har oturen att ha en typ som inte låter sig fixas. Annars tycker jag att tidningarna har massvis med annonser om olika underverksmetoder som ska göra att man får tillbaka en perfekt hörsel! Det låter ju också för bra för att vara sant...Tekniken borde ju gå framåt, implantat är inte lösningen för dig? Ja du behöver inte förklara, tycker bara det är trist att inte ens senaste typen av hjälpmedel funkar.
Men ett ska du veta, jag får sluta läsa din blogg sent om kvällarna för jag blir alltid lika hungrig! Jag får lära mig att titta in när jag är mätt och nöjd, haha för nu kurrar det rejält i magen o man kan ju inte börja stoppa i sig när klockan har passerat elva. Kram