lördag 19 juni 2021

Sommarlördag på landet

Att vakna och få gå ut och möta detta, så ljuvligt! Började dagen med ett 5 km långt joggingpass i lugnt tempo innan frukost, som hann bli brunch! Maken fick åka och handla medans jag njöt i solen. 
Efter en sen lunch så la jag mej i hängmattan...
Framåt kvällen bytte jag plats igen...
Sommar när den är som bäst! 

Ikväll blev det ett lax-paket på grillen, mycket gott. 
Molly har varit ute hela natten och hela dagen, full av intryck.
Nu ikväll är hon väldigt trött, och jag har plockat en fästing på henne!

 Orsakullan undrar idag: 

Ett gammalt fotografi...


...hittade jag från 2010, då vi hade en helkväll på stan med våra vänner som vi nu inte träffat på väldigt länge, men i morgon så ska det ske, de befinner sig c:a 40 minuter bort med bil, på deras lantställe, ser fram emot att ses! 


9 kommentarer:

BP sa...

Du har helt klart hamnat i paradiset:-) Altanen är ju så vacker med blommorna både i krukorna och sedan syrenbusken i bakgrunden. Gissar att det doftar ljuvligt hos er :-)

Att du litar på Molly att vara ute hela natten och hela dagen - tur att hon hittade tillbaka eller... Kan ju ingenting om katter, men efter hennes "utflykt" när hon var "ung" är jag aningen rädd om henne;-)

Å du - ha det så bra imorgon. Låter underbart att träffa vännerna igen:-)

Ama de casa sa...

Ser fantastiskt skönt ut där på landet! :-)

Jag ville alltid ha Megasen inne på nätterna, kändes tryggast så. Men hon var ute hela dagarna i alla fall.
Usch och fy för fästingar...

Vad kul att ni ska ses igen idag!

Haha! Som av en händelse har även jag bilder från 2010 i min blogg idag :-)

Znogge sa...

Vilken härlig och njutbar lördag det blev för din del- Bättre än så kan man knappt ha det :D

Kram och god söndag!

Mirre sa...

Oh så härligt det ser ut

Anki sa...

Ser ljuvligt ut! Molly ser ut att trivas också!
Kram!

Ditte sa...

Vilken ljuvlig sommardag! Och så fina bilder! Att komma ut på morgonen och se vattnet skymta mellan träden, se all vacker grönska och andas svensk sommar är ju en lisa för både kropp och själ.
Önskar en en fin söndag med besök hos era vänner på deras lantställe.
Kram!

Freedomtravel sa...

Men så härligt!! Underbara bilder!

Paula sa...

Dessa jäkla fästingar! Mina katter klarade sig ganska bra, jag tror de själva tog hand om en del fästingar, sen fick man plocka några i ansiktet som de inte kom åt. Hundarna var värre drabbade trots fästingmedel! Men förutom det så hade ni det njutbart! Kram

Janice Michael sa...

Mitt namn är Michael Janice, jag bor från Lund, Sverige, (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
Jag är skild med en son och min sons namn är Felix han är 12 år gammal nu, jag hade en dålig upplevelse i mitt tidigare förhållande, det är en mycket lång historia men jag kommer att skära det kort för dig att förstå det ibland måste vi göra ett personligt beslut för att få det som tillhör dig.
Min fru skilde mig att gifta mig med en annan man som bor i samma stad. Jag bad om ursäkt för henne och jag bad henne att återvända till mig och till vår son, hon vägrar att komma tillbaka till mig. ,
För några dagar sedan läste jag en artikel om relation blogg postat av Maria Anderson från Sverige, hon delade en livsförhållande upplevelse på en blogg och hon skriver ut e-postadressen till Dr.OdeDuwa kärlek stava caster som kan återställa tillbaka brutet kärlek äktenskap och ta med Tillbaka ex kärlekspartner inom 3 dagar.
Jag trodde aldrig på magi, tills min son sa att jag skulle hellre ge det ett försök att få sin mamma hemma.
Jag skickar mailmeddelande till den postadress som finns på bloggen för att kontakta Dr.Odeuduwa Love Spell Caster. Jag förklarade för honom allt som hänt mellan mig och min ex fru.
Jag fick ett svarmeddelande att han kan hjälpa mig att ta tillbaka henne hem att älska och lita på mig som mer än någonsin, jag gav det ett försök och jag var glad att följa alla instruktioner från Dr.Odeuduwa Love Spell Caster. Bara några dagar efter att jag fick ett telefonsamtal från min ex fru Laura, ursäktade hon mig, Laura Creturned hemma, hon grät och ber om ursäkt till vår son Felix för att lämna honom så länge.
Det fungerar som magi verkligen för att det är så fantastiskt hur kärleks stavning fungerar så effektivt inom tre dagar stavningsbön.
Jag rekommenderade starkt någon som läser detta vittnesbörd som går igenom relationsproblemet att söka efter hjälp för att återställa sant kärlek och lita på kärleksförhållande. Oavsett hur länge din partner lämnade dig kan de fortfarande återvända till dig.
Det fungerar för mig och så många andra har sagt bra kommentarer om den här stora mannen Dr.ODUDUWA dr.oduduwaspellcaster@gmail.com