tisdag 15 juni 2021

Inget nytt under solen 
Ja, vad ska man säga. Finns faktiskt inga ord för hur vi sliter på jobbet med telefonsamtal, förlossningar, städning och inte minst logistiken, patientsäkerheten och att alla som kommer till oss ska få en sån bra upplevelse som möjligt, men det kan hända att de får vänta och vänta, på förlossningsrum, på att få smärtlindring eller får åka till ett annat sjukhus,  vi gör vårt bästa, personalen är fantastisk, vrider in och ut på sig själva. Klockan fyra i morse fick jag i mej något att äta för första gången. Ont i hela kroppen när man går hem.


Igår var min kollega på Rapport och berättade om nöjda föräldrar, otroligt att de trots allt är nöjda med vården, med tanke på hur det ser ut!

Snart ska jag dit igen....

Orsakullan undrar idag: Så länge man lever så…

....efter nattpassen på jobbet så känner man att man lever ja!

7 kommentarer:

Ditte sa...

Missade detta inslag. Men väldigt roligt att blivande föräldrar och föräldrar är nöjda. Vet ju att ni gör ett fantastiskt arbete men sorgligt att inte ansvariga och politiker fattat detta. Tycker det också borde märkas i lönekuvertet.
Önskar dig och hoppas att du och de andra som jobbar i natt kan få det ok.
Kram

Annika sa...

Bra betyg till er då föräldrarna är så nöjda med vård och omsorg.
De märker inte ert enorma slit bakom kulisserna. Inte klokt att ni ska ha det så här. INTE KLOKT!!!
Politiker alltså, de lever i sin egen konstiga alternativa verklighet. Och kvinnofrågor som förlossningar etc ... pfft ... det skiter de fullständigt i.
USCH.
Varm kram till dig!!

Znogge sa...

Det är ett gott betyg till er att föräldrarna är nöjda vilket är nog så viktigt men samtidigt så borde ni inte behöva slita sim ni gör. Någon borde fråga efter er bild också så att den kom fram tycker jag.

Kram

BP sa...

Har en känsla av att ni är så fantastiskt duktiga på att dölja stressen för era patienter. Ni gör ett otroligt jobb! Tyvärr är det ju så att så länge patienterna är nöjda så struntar ju ledningen i att åtgärda problemen...
Önskar dig en dräglig natt, jag menar man kan ju alltid hoppas eller hur;-)

Anki sa...

Ni är fantastiska ... och roligt att se att även era blivande och nyblivna föräldrar är nöjda med er insats!
Kram

Ama de casa sa...

Ni är verkligen värda alla eloger ni får! Ett otroligt bra jobb som ni utför. Måste dock vara hemskt att arbeta under såna stressiga förhållanden...

Hoppas denna natt har varit lugnare!
Kram

Guldkryckan sa...

Ett tufft arbete det där, gäller att ligga i förstår jag.
Ni är värda all cred för att ni får ihop det i slutändan.

Ha en fin kväll nu.