tisdag 18 januari 2022

Elände


 Såklart att vi har en dieselbil också!

Ja idag är det inte roligt att heta Susjos, är så otroligt förkyld, och såklart är det min man som har smittat mig ( han är idag frisk och pigg igen!). Idag gjorde jag ett pcr-test i alla fall, smidigt att få det till dörren och sen hämtat, tacksam att jag är sjukvårdspersonal, annars är det så gott som omöjligt att få göra ett pcr-test i tid! Nåja, vila vila, alvedon och Ipren och snyter mej som en galning, men det går väl över.

Orsakullan undrar idag : 

  1. Detta trodde jag inte var sant…
  2. ..att pandemin skulle bli så långvarig....

7 kommentarer:

BP sa...

Jag tror att du behöver en riktigt varm styrkekram, eller fler till och med.
Bra att ni som jobbar inom vården får några löneförmån, i det här fallet ett PCR test med leverans och test i princip samma dag. Hoppas dock att ditt test när negativt. Nu när din man är frisk igen så får han väl skämma bort dig med hemlagad mat. Elle med sushi, det går lika bra det.
Ja, vem hade trott att denna eländiga pandemi skulle vara så länge. Å dessvärre är den inte ens slut...

PS. Osis med dieselbilen. Iofs drabbar det ingen fattig, men ändå;-) Å det blir ju några mil med att pendla mellan Solna och Arlanda varje dag för din man. Suck. DS.

Ditte sa...

Trist att du skulle bli förkyld. Önskar dig snar och god bättring. Bra att du tagit ett PCR test och att få veta.
Bilden är jätterolig. Och vad som kan öka i värde. Tja! Kanske guld? Eller varför inte diesel.
Varm kram

Znogge sa...

Smidigt att ni får ordnat testet så men det är inte mer än rätt för ni behövs i vården och behöver resultatet snabbt. Hoppas det är negativt men även en vanlig förkylning kan man känna sig rejält dålig av.

Kram och krya på!

Anki sa...

Jobbigt med förkylning, vare sig det är en "vanlig" eller om det är covid, vilket jag förstås hoppas att det inte är!
Dieselpriserna är hemska ... både för bilägare och företagare. Äldste sonen, som är delägare i ett entreprenadföretag med grävmaskiner och lastbilar är inte glad. Till alla jobb inom kommunen är de bundna att använda den dyrare miljödieseln - tror den kostar runt 24:-/l
Krya på dig!
Kram

Ama de casa sa...

Så ni turas om att vara sjuka era stackare... Men skönt att maken är pigg och rask igen så han kan ta hand om och serva dig.
Håller tummarna för ett negativt svar!

Ja, vem hade väl trott att den här pandemin skulle bli så långvarig. När den bröt ut avfärdade jag den lite som en vanlig influensa. Ack så fel jag hade...

Krya på dig!
Kram

Annika sa...

Ja, suck och stön!!!
SÅDAN otur att du skulle bli sjuk.
Bra med testet, litar ju mer på PCR än på antigen.

KRYA KRYA!!
Kramar!!

Åke sa...

Krya på dig. Vi män vet hur en förkylning kan vara. HVO100 100% miljö diesel kommer snart att kosta över 30 kronor litern.