måndag 3 januari 2022

Glad måndag


 Caritas tema "Glad måndag" idag, och visst är det kul att "mitt jobb" var med och levererade den första bebisen i Sverige!
Årets första guldnål till Benjamin...
Här har vi min kollega Claudia som bistod vid födelsen, och  hennes uska som höll reda på tiden där till vänster. Grattis till dem!

Glad blev jag igår  när jag gick in och tittade på min journal på 1177 och ser att det fanns nya anteckningar , jag är anmäld för operation! Hurra!
Ikväll var det dags för mitt sista jympapass på ett tag, kommer att vara "vilande" i vår, eftersom jag inte vet så mycket om när min operation blir. Å jösses så mycket folk det var på F&S, på mitt pass hela 15 stycken! Kan det vara nyårslöften som ska infrias?  Lite sorgligt var det i alla fall att säga till mina motionärer att jag inte kommer att köra någon jympa under våren, men jag kommer ju tillbaka!

Orsakullan undrar idag :
  1. Kommer du ihåg att skriva 2022? Eller råkar du skriva 2021?
  2. Vet inte, har inte behövt att skriva det ännu...


6 kommentarer:

BP sa...

Så kul att Benjamin var första barnet som föddes 2022. Namnet betyder ju "lyckoson" och det passar ju alldeles utmärkt:-) Visst visade du årets förstfödde på din arbetsplats även för några år sedan. Eller minns jag fel...

Så glad att du PRIORITERAS till operation för CI. Vad var det jag sa... Med lite tur har du ditt implantat på plats inom 6 veckor. Ska vi slå vad?! Eller nej, det ska vi inte, men jag tror att det blir så på grund av ditt yrke.

Du är poppis på F&S. Det har jag ju förstått efter alla år jag följt din blogg. Men visst är det nyårslöftena som "kickar in" under januari månad.

Klart du kommer tillbaka. Du älskar ju F&S. 2022 - hur lätt som helst; tre tvåor, en nolla;-)

Anki sa...

Grattis till årets förstfödde lille kille! Spontant kom tanken att han hade tur som inte föddes två minuter tidigare :)
Stort Grattis även till dig, som nu vet att du kommer att få ditt implantat!
Ha en fin tisdag!
Kram

Ama de casa sa...

Grattis till årets första bäbis! Men framförallt stort GRATTIS till dig som nu är prioriterad och anmäld för operation!!!

Klart att du kommer tillbaks till F&S - och det med en betydligt bättre hörsel :-)

Ha det fortsatt glatt!

https://dittemitti.se sa...

Vad roligt att Benjamin föddes på "ditt BB".Och tiden var ju speciell; 00.01.
Jag gläds så med dig att du nu ska få inplantatet och hoppas du också snarast får en tid för det och att du är anmäld för just operation. Det tar sig!
Blir nog bra att ditt jympapass blir vilande under våren. Men givetvis trist för alla deltagare hos dig. Jätteroligt att så många kom. Och du kommer ju tillbaka.
Önskar dig en bra tisdag.
Kram

Ditte sa...

Verkade som om min kommentar försvann....

Carita Liljendahl sa...

Så härligt med nyårsbebisen!
Och tack för att du är med i Glad måndag!