onsdag 19 januari 2022

Onsdagsmix


 I söndags, då vi båda var friska, så åkte vi och hämtade en byrå på Mio som vi beställt på nätet, den sista som fanns på lager! Såklart var den inte komplett märkte vi när vi kom hem, för vi hittade inga ben! Min man kontaktade Mio som svarade : Har ni verkligen tittat i alla lådor om inte benen finns där? Suck! Men nu ska de kontakta leverantören, så hoppas vi att det kommer hem ben. Ni som läst bloggen ett tag kommer kanske ihåg byrån som jag beställde som var väldigt trasig, och som länge stod i hallen innan den blev hämtad och jag fick pengarna tillbaka. Hoppas nu att vi får några ben till den här pjäsen!

Annars då...jotack väntar på pcr-svar fortfarande, är snuvig, men kanske en aning bättre än igår. Fått sms om operationstid på tisdag (hurra!), men är orolig , för har jag covid blir det nog ingen operation, det är bara att vänta och se...

Orsakullan undrar idag : 

  1. Internationella popcorndagen, om popcorn tycker jag…
  2. ...älskar popcorn, synd att jag inte har några hemma!

6 kommentarer:

BP sa...

Snacka om maximal otur vad gäller byråerna. Tredje gången gillt kanske, men förhoppningsvis hittar dom benen. Byrån är riktigt läcker!

Så fort det gick med din operation. Fantastiskt faktiskt. Nu håller jag alla tummar och tår att du inte har Covid-19 så att operationen blir av på tisdag. Det vore ju helt suverän. Så jag håller tummarna:-)
KRAM!

Paula Merio sa...

Men jäklars sån otur, om du inte hinner bli frisk innan ev. operation! Fast, om det gått såhär pass fort så kommer det säkert avbokningstider snart igen! Men när det nu är precis bakom hörnet...håller tummarna för negativt test!
Var det från Mio ni beställde den förra trasiga? I så fall kanske dags att hitta en annan möbelleverantör...
Jag har alltid popcorn hemma, jag kan få craving när jag tittar på teve. Har både självpop och micropop, o nu har jag kastat den gamla kastrullen jag använde så nu kör jag bara micro.
Kramen

Ama de casa sa...

Snygg byrå! Att skicka benen separat borde inte vara nåt problem tycker jag.

Stort GRATTIS till operationstiden! Nu håller jag tummarna - jättejättehårt! - att provsvaret visar negativt.

Vi såg till att det kom hem poppisar till oss igår, man måste ju hedra den dagen :-)

Ditte sa...

Håller tummarna hårt, jättehårt och önskar att ditt Covitest är negativt.
Tänk om det kunde bli operation på tisdag. Hoppas!!!
Trist att byrån inte hade medföljande ben men hoppas de snarast kommer.
Varm kram

znogge sa...

Vilken otur att benen saknades till er snygga byrå. Vår erfarenhet av Mio är tyvärr inte positiv men jag hoppas att ni har bättre tur än vad vi hade.
Grattis till operationstiden. Jag håller en tumme hårt för att du ska vara tillräckligt frisk då. Om inte så hoppas jag att du inte behöver vänta så länge i alla fall.

Kram och god torsdag!

Annika sa...

Nej men, vilken OSIS.
USCH vad surt.
Tycker den är väldigt snygg, så jag förstår ju att nu vill ha upp den så fort ni kan.
Himla dåligt av Mio.

NU håller jag ALLA tummar för att tisdagen blir AV!!
Måtte det inte skjutas på framtiden.

Popcorn, ÄLSKAR dem jag också.
MUMS!!


Kramar!!