måndag 27 mars 2023

Glad måndag?


 Vet inte om man kan kalla denna måndag så väldigt glad när snön vräker ner. Har i alla fall sovit ut ordentligt, och ska efter att ha varit ledig tre nätter jobba i natt igen. Har nu gått igenom mitt jympapass här hemma (man glömmer ju fort ett nytt pass när man bara kör varannan vecka!) och ska alltså ta mig ut i snön mot F&S innan det är dags att jobba i natt. Carita håller i temat "glad måndag".

Orsakullan undrar idag : 

  1. 27. Min första kyss…
  2. Jadå, den kommer jag ihåg, i mitt hus fast på våning 3 eller 4 bodde en söt  kille, vi var väl 14 eller 15 år. På skivspelaren snurrade 10CC med låtarna "Donna" eller om det var "Wall street shuffle", hemma hos honom fick jag min första kyss!

9 kommentarer:

petra sa...

Håller med man är inte jätteglad över detta väder:)snabba svängningar i vädret och kallt är det, Ja tänk att man minns verkligen den där första kyssen så väl:) kram

Anonym sa...

Söt berättelse! Vill glömma min första... Blev så konstigt...
Här skiner solen på drn vita snön. Den smälter där solen gassar på. I skuggan har vi 3-4 cm snö. Bara att vänta... våren kommer ....förr eller senare. Sannolikt senare!
God kväll! Kram //Anna-Lena

Geddfish ♥ sa...

Här drabbades vi av snöväder också, men sol och blå himmel gjorde allt gladare.
Trevlig gympa och god arbetsnatt!
Kram

BP sa...

Den enda trösten med detta skitväder för dig är att du inte missar någonting imorgon under dagen då du sover. För det här eländet ska fortgå hela veckan. Suck säger jag bara.
Man kan ju alltid hoppas på att sommaren blir lika lång som den här vintern har varit, men...
Kommer också ihåg min första kyss. Var i din ålder:-)

Susanne sa...

Tidigare idag var det trots allt rätt skönt i skogen. I lä vill säga för hos oss har solen kikat fram en hel del och tro't eller ej, men den värmer riktigt skönt. Just nu är det snöstorm och det känns allt annat än roligt. Jag kliver på natt igen nu på onsdag efter en veckas ledighet. Så välbehövligt! Hoppas du får lugna nätter på jobbet. Kram

Ditte sa...

Vädret kan en ju lätt undvara. Absolut. Skönt att du sovit ut och det är ju knepigt för kroppen med nätter och att ställa om sig.
Säkert blir ditt gympapass bra men värre är det ju med väglaget. Och lätt att glömma lite när det är varannan vecka. Lycka till.
Oj, första kyss! Du minns. Jag funderade också men är lite mer osäker.
Önskar dig ett bra pass och en ok jobbnatt.
Kram

Znogge sa...

Vintervädret känns väl ganska på onödigt tycker jag men det är som det är.
Min första kyss fick jag bakom en korvkiosk på Tivoli i Köpenhamn. Killen var ett år äldre än mig och vansinnigt snygg kan jag säga...

Kram och god kväll!

Anna i Portugal sa...

Minns inte min första kyss, men jag var inte så gammal. Jag var väldigt tidig med mina debuter.. :) Den där snön känns verkligen onödig!

Åke sa...

Men så roligt med alla snö ;) Så roligt och sött minne av din första kyss till 10cc, ett band jag också gillade :)