tisdag 28 mars 2023

Sovtisdag

Åkte hem i ett riktigt snöoväder i morse,  vaknade på eftermiddagen av lite sol i alla fall! Tacksam att vi har garage till bilen, puh!
Helt galet vad denna novemberkaktus har vuxit till sig och blommar igen, kanske för att jag ger den lite näring och har planterat om den ? Det finns hopp för mej som är helt värdelös på växter! 

Strax dags för ännu en natt på jobbet innan en skön långledighet börjar!

Orsakullans fråga idag : 

  1. 28. Detta måste jag göra…
  2. ...tyvärr känns det dags att ta en "time out" från F&S, min dåliga hörsel gjorde att jag inte hörde en låt igår på jympan, och jag får värre tinnitus efter träning, känns deppigt, men måste vara rädd om den lilla hörsel jag har kvar! 

 

8 kommentarer:

Paula sa...

Men så ledsamt att du har det så jobbigt nu med hörseln. Har du inte hört något om när du får komma in och justera grejerna? Måtte du slippa vänta länge! Först var allt så himla positivt och bra och så kom detta bakslag! Förstår att du blir deppig, men jag hoppas de kan rätta till det snart.
Stora varuhuset är inte IKEA, det varuhuset har jag inte besökt sedan 90-talet, ibland har jag märkliga principer...kanske får jag vika ner mig så småningom, men det är aldrig mitt förstaval. Nej jag hade tänkt mig rusta och Jysk, men snöstormen ändrade planerna, det får bli en annan gång.
Kramen

BP sa...

Där ser du! Tänker på novemberkaktusen. Då har du också lyckats med att få den att må bra. Den behöver bara lite vatten en till två gånger i veckan. Å visst, den älskar en rymlig kruka. Så bra gjort! Har aldrig sett en vit novemberkaktus. Så snyggt!

Så ledsen att du inte kan höra låtarna hos F&S. Då går det ju inte att genomföra ett pass. Hoppas verkligen innerligt att röntgen om några veckor hittar felet och att de sedan kan "fixa till" implantatet. Håller alla tummar och tår för det!!!

Önskar dig en dräglig natt! Härligt med en långledighet som stundar:-)

znogge sa...

Så fint din novemberkaktus blommar. Jag får dåligt samvete över min som verkligen borde planteras o,.

Väldigt tråkigt att du får avstå F&S men hälsan och hörseln är absolut viktigast så jag tänker att det ändå är helt rätt beslut. Hoppas en operation kan förbättra igen.

Önskar en dräglig arbetsnatt nu.

Kram

Guldkryckan sa...

Garage är man ju tacksam över vid snöfall, underlättar ju betydligt.
Beklagar ditt behov av uppehåll från F&S, vet ju hur mycket du älskar det.
Hoppas det ordnar till sig så småningom.

Ha en jättefin kväll.

Anonym sa...

Gröna fingrar! Grattis! Så fin!
Var rädd om dej! Du kommer tillbaka när du fått hörseln åtgärdad. Kram!//Anna-Lena

Anna i Portugal sa...

Så tråkigt med din hörsel. Du som var så glad för implantatet som förändrat ditt liv. Hoppas verkligen de åtgärdar det på operationen och att du slipper vidare problem efter det.

Äventyret framtiden sa...

Så himla tråkigt detta med din ickehörsel är Susjos!
Önskar att du snart får ordning på dilemmat. Tycker verkligen synd om dig nu!
Lycka till-kram!

Ditte sa...

Visst var det skönt att solen dök upp fram på em. Och en del snö hann ju smälta. Och visst är det skönt med garage. När vi hade bil här på Söder fanns den också i ett garage och så skönt att slippa skotta fram den.
Roligt med novemberkaktusen. Så fin.
Så sorgligt med din hörsel att den nu är på nedåtgående- Så ta du en paus, Du är viktigast.
Hoppas också att du snart kan få hjälp och att din hörsel på nytt blir bättre.
Många tankar och en varm kram