lördag 18 mars 2023

Sovlördag

En okey natt på jobbet då vi varit bra med personal, med hörseln gick det också skapligt, men sitter kollegorna för långt ifrån mej, så hör jag inte, och inne hos patienterna måste jag tända lamporna så att jag kan få hjälp att läsa på läpparna. Tar en natt i taget nu, så får vi se...

Blev uppmuntrad via posten då den nya parfymen jag beställt kom, är så svag för parfymer...har redan för många! 

En blommig ambradoft som omfamnar paradoxerna hos ikoniska ingredienser och avslöjar nya doftupplevelser. Friskhet på ett nytt sätt med det första extraktet av Neroli-knoppar för PRADA, för att fånga blommans fräscha dimension. En ny sensualitet med AmbrofixTM, en biokonverterad bärnsten med en livfull värme. En ny intensitet genom en ny revolutionerande myskmolekyl: SerenolideTM, för ett intensitv men diskret och behagligt doftspår som löper som en röd tråd.
 

Dock blir jag inte klokare av beskrivningen av doften ;-D  Min schlagerkompis hade parfymen när vi var i Göteborg på Mello, den doftade så gott att jag nu beställt en liten flaska. 

Orsakullans fråga idag :

  1. 18. En lyckad träff!
  2. ...får man väl säga att min och min mans första träff var, efter min kontaktannons i lokaltidningen...vi håller ihop än, 34 år senare! 
  3. Snart dags för jobbnatt nr 2...

7 kommentarer:

BP sa...

Då håller jag tummarna att kommande natt blir lika bra som igår. Du har inte missat nåt idag, det var grått och regnigt hela dan. Sådana dagar är det bäst att stanna kvar i sängen...
Har en kompis som använder parfymen "Candy" från Prada. Den doften är riktigt fräsch den också.
Förklaringar av parfymdofter är ungefär lika upplysande som smaker av vin på Systembolaget. Blir inte klok av de kombinationerna heller...

Anonym sa...

Men så underbart med kontaktannons.
Jag hade ett par tre brevvänner, som på något sätt blev mer än brevvänner... Men jag var lite för feg... förcatt det skulle bli ett riktigt förhållande.
Superhärligt att träffas på det sättet!
Träffade maken på en stor nyårsdans. Återsåg honom ett par månader senare på ett annat dansställe... typiskt sjuttiotal att träffas på dans, tror jag... och sen dess har det inte varit några länge avbrott..
Hoppas att din hörsel kan åtgärdas! Kram //Anna-Lena

Ditte sa...

Fint att läsa att jobbnatten var ok.
Och en fin uppmuntran med parfymen på posten. Får not se till att kunna dofta på dem
Och denna lyckade träff, en fullträff, så härligt. Är så glad för er del.
Önskar dig nu ytterligare en ok. jobbnatt.
Kram

znogge sa...

Så roligt att ni träffades via en kontaktannons, kanske dåtidens Tinder ;-) Lyckat blev det i alla fall får man säga. Själv träffade jag Husse på en fest här i lillhålan. Tjejen som hade festen bjöd in sin kusin och Husse var kompis med denna kusin så på den vägen är det...

Klart att du skulle unna dig en ny parfym. Jag är så känslig för dofter så jag håller mig till en och samma men nog hade det varit roligare med någon ny.

Hoppas att den kommande arbetsnatten blir bra.

Kram

Anna i Portugal sa...

Vad kul att ni träffades via en kontaktannons! Hoppas verkligen det löser sig med hörseln snart igen. Jag har aldrig parfym, däremot använder jag kroppolja som luktar milt. Som astmatiker tycker jag många sprayar på sig alldeles för mycket parfym:D

Äventyret framtiden sa...

Jag hoppas att det ordnar sig på bästa sätt med din hörsel, så viktigt!
Ambra, vet jag att många av mina väninnor gillar. Uppriktigt sagt minns jag inte själv hur doften är men det ska väl gå att råda bot på. Själv använder jag ingen parfym, men gjorde det tidigare i väldigt liten skala.
Ha en fin natt !
Kram

Guldkryckan sa...

En ny doft är väl aldrig fel, är själv inte så insatt i sådant, håller mig till Aftershave från AXE och andra av deras produkter.

Kymigt med hörseln där, hoppas verkligen det går att ordna till det.

Ta hand om dig.