lördag 4 mars 2023

Semifinal i melodifestivalen

Synd nog ska min schlagerkompis operera sitt knä dagen innan vi ska på partaj på Nalen som Melodifestivalklubben ordnat, t.o.m  "Meet and greet" före...då man kan komma och mingla med inbjudna olika artister.  Så nu sitter vi med två biljetter vi har svårt att bli av med, men viktigast är ju att min kompis är bra i sitt knä inför ESC i maj , där vi idag fick veta att vi lottats till biljetter till alla tre liveshower i Liverpool (via Melloklubben), dock fick vi inte sittplatser, utan ståplatser, men vad gör det...vi har biljetter till de tre showerna!  De är inte lätta att få tag i!!!

 Ikväll gäller det för fyra bidrag att ta sig vidare till finalen nästa vecka, dags ikväll för semifinal i Örnsköldsvik, vi hade tänkt åka dit istället för till Göteborg i år, men ...det blev för stressigt för mej, för i morgon är det dags att åka med tjejerna från jobbet till Järvsö, på vår traditionella skidresa! 

Vilka går då vidare, ja, det verkar vara Theo som är favorit ( inte min dock), tillsammans med Nordman, som går till final. Sen vet man aldrig hur det blir, countryparet Tennesse Tears hoppas jag går vidare, gärna tillsammans med Victor Krone, men det ser ut som den unga tjejen Kiana kanske kniper en finalplats, sen har vi Mariette också...fixar hon en finalplats ikväll, nja...snart vet vi!

Orsakullan undrar : 

  1. 4. Bananens dag, vilka rätter äter du med banan?
  2. Nästan varje dag blir det banan i min yoghurt till frukost . Varma rätter med banan är jag inte så förtjust i... (Flygande Jakob...nejtack!). Fast jo, varm  bananpannkaka är gott!

7 kommentarer:

BP sa...

Den tajmingen var ju urusel. Jag menar alltså schlagerkompisens operation. Men stort, stort GRATTIS till tre liveshower i Liverpool. Tänker även här på kompisens knä om hon ska stå upp en längre tid, men det finns ju alltid någonstans att sitta ner...
Kvällens semi. Hoppas också på Nordman och country-paret. Theoz och Kiana är inte mitt stuk. Det är förresten inte bananer heller;-)

znogge sa...

Vilken otur med din kompis knä men det är bara att acceptera och göra det bästa av situationen. Hoppas att ni får sålt biljetterna. Grattis i alla fall till övriga biljetter :D
Ja, i kväll vet vi vilka som går vidare. Nordman skulle jag tro men vi får väl se...

Kram och god kväll!

Äventyret framtiden sa...

Hoppas det löser sig med de extra biljetterna!
Kompisens knä är viktigast nu, givetvis.
Hälsan framför allt!
Som jag redan tidigare har berättat så ser jag inte på Mello längre än annat under själva stora slutfinalen. Grattis till biljetterna dit!
Ha en fin kväll!
Kram

Anonym sa...

Hoppas att kompisens knä snart blir ok, så era planer går i lås.
Skidresa med tjejerna! Låter kul!
Håller på Mariette! Kram//Anna-Lena

Guldkryckan sa...

Surt med operationen där men så kan det bli ibland tyvärr, hälsan går ju före.
Skidresa är ju inte alls fel, ser fram emot rapporten.
Håller ju på Nordman ja av ren tradition. ;)

Ha det bäst nu.

Anna i Portugal sa...

Banan är godast tillagad tycker jag. Gärna på pizza :) Bananpannkaka tänkte jag göra till morgondagens lunch! Trevlig kväll!

Ditte sa...

Grattis till er lottning! Toppen! Vilken tur!
Trist nu med Nalenbiljetterna. Men kanske kan du via FB få napp.Hoppas. Jag är inte tyvärr i skick för detta ännu.
Jag gissade på att de fyra bidragen som gick vidare skulle göra det. Bara tur! Men hade lyssnat på dem innan.
Vad gäller banan så kan jag äta en och annan. Gör ibland bananpannkakor.

Stort tack!!!! Blev så glad.
Varm kram