torsdag 2 mars 2023

Glad Torsdag!


 Äntligen ,äntligen ..på väg hem till lilla barnbarnet Samuel, har inte träffat honom sen han fyllde 1 år den 21 januari! De har ju varit i Mexico i två veckor, och sen har de varit sjuka, men nu äntligen! Som tur var så kände han igen sin farmor, och blev glad för sina dalahästar som han fick ;-)

På min väg hem så var himlen väldigt vacker. Nu är jag redo för en natt på jobbet, en härligt glad torsdag!

Orsakullan undrar idag : 

  1. 2. På längden eller utför?
  2. Jag åker utför i backarna, det var många år sedan jag åkte längdskidor.. tror det var på 80-talet när jag var i Sveg!  Angående gårdagens fråga om jag varit i skidorter i norra Dalarna ,så var det Idre som först slog mej, men mest har jag ju varit i Sälenfjällen och åkt skidor, där fick killarna gå i skidskola som små och fick lära sig åka utför.

 

7 kommentarer:

BP sa...

Först ett besök hos Samuel och sedan en drömhimmel:-) Förstår att du tycker att det var en "Glad torsdag":-) Bilden på MoS med omnejd är helt fantastisk. Vem vet - du/vi kanske kan få se norrsken i natt också:-)

Precis som du åker/åkte jag utför. Längdåkning verkade alltför svettig;-)

Önskar dig en dräglig natt!

znogge sa...

Så mysigt att du äntligen fick träffa Samuel. Då kan det bara bli en glad torsdag.
Frågan är om jag inte skulle hålla mig till längdåkning numera...

Önskar en god arbetsnatt nu!

Kram

Anonym sa...

Vore kul att åka längd på bra skidor. Förr hade vi ju snö här, och då åkte jag mycket på längden. Skulle jag åka utför så skulle det allt få bli i grön eller blå pist. Kram//Anna-Lena

Äventyret framtiden sa...

En allt annat än tråktorsdag blev det för din del idag. Tack för att du delar med dig av en oerhört vacker himmel också. Jag förstår din stora glädje av att du äntligen har fått träffa Samuel.
Ha en fin natt!
God natt-kram! :)

Ditte sa...

Vad roligt att det nu blev av att du kunde ta en tur till Vasastan och hälsa på Samuel. Och extra roligt att han kände igen dig. Förstår din glädje.
Visst var det en vacker himmel i kväll bara att njuta för den varade ju inte så länge.
Önskar dig en bra jobbnatt.
Varm kram

Anna i Portugal sa...

Vilken underbar himmel du bjuder på idag! Gött med barnbarnsgos, energin påfylld.

Annika sa...

Vem vet, jag kanske stöter ihop med dig i Vasastan endera dagen nu i mars. JAG vet iallafall mkt väl hur du ser ut, hihi!!
Underbar himmel, ser fram emot att se mkt sånt nu.
MYSIGT med Samuel.
Kramar från mig!