torsdag 9 mars 2023

Hemresedag


 Nej, det är inte dagens bild, är betydligt mer trött idag efter tre skiddagar i Järvsö. Här står jag och väntar på att bli hämtad för resan upp till Järvsö i söndags. Nu är jag hemma igen och "må bra-kontot" är väl påfyllt efter dessa dagar med goda goda vänner! Vi har alla jobbat tillsammans, men är nu spridda för vinden, bara jag och en kollega är kvar på just förlossningen/eftervård. Därför är det extra kul med vår årliga resa till Järvsö, vi räknade ut att det måste vara 19: året vi gör denna resa! Visst är det underbart!!! På bilresan hem idag hade vi inte det bästa vädret, snöyra och så dessa långtradare...men hem kom vi till sist! 

7 kommentarer:

znogge sa...

Välkommen hem igen! Vilka trevliga dagar ni har haft tillsammans.

Kram och sov gott nu!

Äventyret framtiden sa...

Fin bild, väldigt fin!

Bara njut av att vara hemma, att ha klarat resan helskinnad.

Kram och godnatt!

BP sa...

Välkommen hem! Lika bra att du fått njuta av skidåkning i härligt väder just den här veckan, som varit en ren katastrof i nollåttaland.
Selfien är helt suverän. Är det ett bautastort äpple eller en mango i bakgrunden? Himla läcker och väldigt aptitlig bild;-)

Ditte sa...

Välkommen hem igen! Och vilka härliga dagar ni haft. Himla tur även med vädret och bra med snö i backarna. Tänk alla år ni rest hit tillsammans. Verkligen roligt! Och inte minst nu när ni är spridda lite varstans.
Kämpigt med resan hem men skönt att det gick bra.
Bilden på dig är så fin och glädjen riktigt lyser om dig.
Varm kram

Anna i Portugal sa...

Vad kul att ni alla hänger i fortfarande. 19 år det är imponerande! Välkommen hem och jag hoppas du får en skön helg.

femfemman sa...

Extar gott att umgås med gamla kollegor. Goda/bästa vänner. Tur att ni kom hem utan problem. Kram

Kina sa...

Vilken läcker bild!