fredag 26 januari 2018

Bokcirkelträff

Sista fredagen i januari så är det dags för bokcirkeln att träffas, vi var hos mej sist i september och jag valde ut en bok som skulle läsas till nästa gång, och det blev Linn Ullmans " De oroliga" som handlar bl.a om hennes far Ingmar Bergmans sista tid i livet , men även om Linns uppväxt med sin mor. Ingen av oss kunde väl tycka att den var särskilt bra, vi tyckte nog de flesta av oss att den var tråkigt skriven...

Vi hade i alla fall en trevlig kväll hemma hos Helene denna gång, som också bor i Solna numera, men jag visste inte riktigt hur jag skulle hitta dit. Google maps hjälpte mej, och döm om min förvåning att det bara skulle ta 6 minuter med cykel! Korsade bara Mall of Scandinavia så var jag där! Härligt! God mat och dryck och en massa prat, en trevlig fredagkväll...trots att flera av våra medlemmar saknades. 

Helenes bokval till nästa gång...ska bli spännande att läsa, inte alls någon bok som jag känner till, gör ni? Handlingen utspelar sig i Amsterdam, det är allt jag vet.

4 kommentarer:

Ama de casa sa...

Jag känner igen omslaget, men har inte läst boken.

Trevligt med en bokcirkel sådär - och vilken tur att det blev så nära för dig också :-)

Ha en fin dag!

Ami sa...

Vilken trevlig kväll ni fick. Och dessutom så nära hem!
Kram

Ditte sa...

Bokcirklar är trevliga och förutom mat, vänner och dryck så är böcker bra i sammanhanget. Jag har också läst Linn Ullmans bok men tyckte den var helt ok. Lite långsam i tempot tyckte jag också och inte heller böand de bästa böcker jag läst. Men helt ok.
Spännande nu att höra vad du tycker om nästa bol ni ska läsa. Har inte hört talas om den.
Skönt att du hade så nära och då blir det ju än mer lättsamt-
Kram!

BP sa...

Ja inte träffas man i första hand för att diskutera en enda bok hela kvällen;-) Det är ju det sociala med god mat och dryck som är huvudsaken. Å vilken tur att du kan cykla dit också.
Känner varken till författaren eller boktiteln. Men det är garanterat ingen deckare;-)