torsdag 21 juni 2018

Clarion hotell Arlanda

 Så har vi nu hamnat på Clarion hotell på Arlanda, Ving hade ett erbjudande , och eftersom vi har ett fakirflyg att passa i morgon bitti så passade det ju bra!  Utsikt över flygledartornet denna gråa torsdag dan före midsommarafton. Hade tänkt prova utomhuspoolen på hotellet , men jag avstår. Det blev ett skumbad på hotellrummet istället, efter middagen på Marcus Samuelssons ” Kitchen and table” på våning 12. Nu är det fotboll som gäller, ser ut som Kroatien vinner över Argentina. Få se om vi får några timmars sömn innan flyget går mot varmare breddgrader.7 kommentarer:

znogge sa...

Vilken trevlig start på resan! Hoppas det blir lite sömn i alla fall. Vi behöver köra hemifrån 02:15 när vi ska åka så frågan är om man ska lägga sig eller inte...

Kram och trevlig resa!

BP sa...

Alldeles PERFEKT skulle jag säga! Helt rätt tänkt att ta in på Clarion om ni har ett fakirflyg att passa. Å vilken perfekt tajming för er resa, för här har ju vädret ändrat sig lagom till midsommarhelgen. Alltså som vanlig kan man väl säga. Njut av värmen och solen i Grekland!

Å visst van Kroatien! En utklassningsseger till och med om man tänker hur laget spelade ut Argentina i andra halvlek. Det var bara Malena som tippade rätt i vårt gäng. Hoppas du och din man följer tipset och "expertkommentarerna" även i Grekland.

Ha en bra resa och en härlig semester nu!

Ditte sa...

Clarion här är riktigt bra och man kan ju få tidig frukost i receptionen dessutom. (Matsalen öppnar ju inte i ottan....)Vi har också övernattat här ibland vid tidiga avgångar och dte är helt perfekt. Vi har också gilla Marcus Samuelssons restaurang. Fin utsikt om det är sol....
Perfekt att börja semestern här.
Önskar er en jättefin semester.
Kram!

Steve sa...

Härligt att redan på hemmaplan börja semestern. "Tur" med vädret har ni oxå.
Ha en skön och njutbar Greklandssemester!

Ama de casa sa...

Himla smart drag där att bo intill flygplatsen. En perfekt inledning på semestern ju! Ni lär väl vara i luften nu skulle jag gissa. Jobbigt med fakirflyg, men ganska skönt att komma fram tidigt ändå :-)

Ha en toppenbra semester!

PS: Vi har ett Clarion här i stan också. Åtminstone enligt min telefon. Skulle messa till Anders att vi satt på ett ställe som heter Calabrio, men telefonen döpte raskt om det till Clarion. Haha! Sen dess har det fått heta så ;-)

dianasdrömmar sa...

Härligt, glad midsommar kram

Guldkryckan sa...

Så gör alltid vi också innan vi flyger iväg på en semester, hotell kvällen innan avresa, en god middag och sen på morgonen bara ta en 500 meters promenad till flyget eller till och med ibland en buss de tillhandahåller för transport den korta biten.

En fin början på semestern tycker jag. :)

Ha det bäst nu och glad midsommar.