torsdag 7 juni 2018

En ledig dag på landet

 Härligt att vakna upp på landet ännu en ledig dag. Några droppar regn kom vid frukost. Men vi har även fått lite sol idag. Maja njuter häruppe, och hon går inte långt bort. Det är mycket katter i området. Vattning av gräsmattor, maken var till återvinningsstationen med all kartong efter soffan. Jag var ut på en joggingtur mot kvällningen , sen var det dags att njuta av grillad kyckling och få äta middag utomhus, mys på hög nivå!

8 kommentarer:

BP sa...

Låter som rätt arbetsfördelning där;-) Här var det soligt hela dagen och härlig värme. Kändes faktiskt fint med blåsten när termometern visade 25 grader.
Bilderna från er sommarstuga är helt underbara - den svenska sommaren när den är som bäst helt enkelt! Hoppas du får ytterligare några härliga dagar i Roslagen.

Geddfish ♥ sa...

Ser underbart ut på ert "landet"! Jag har varit med om att ha åkt till landet samtidigt som jag efter en tid bott på landet. Sen åkt med husvagn. Allt har sin tid och det betyder alla gånger avkoppling.
Kvällskram!

Ditte sa...

Låter som en behaglig dag. Och detta att inte göra så mycket utan mer bara ta det som det kommer är ju lättare på landet än i stan där mycket mer "lockar". Förstår att Maja också trivs här med att knalla ut och in.
Njut på!
Kram!

FREEDOMtravel sa...

Härligt det ser ut! Avslappnat :)

dianasdrömmar sa...

Mysigt :) kram

Anni sa...

Vilken härlig sommarkänsla - njut av din dag!

znogge sa...

Så härliga dagar och så mysigt ni har det på landet! Kan tänka mig att det är skön avkoppling mot dina vanliga så stressade dagar.

Kram och trevlig fredag!

Ama de casa sa...

Såg väldigt härligt ut! Skönt för Maja att få komma ut lite också, även om hon verkade trivas bäst inne där på sista bilden :-D