tisdag 19 juni 2018

Semesterfin

Första semesterdagen så var det dags för ett besök hos min frissa Lotta, välbehövligt som vanligt, här en före och efterbild taget i hissen! 

...och här en bild under behandling!  Det värsta är att Lotta ska opereras och blir borta i fyra veckor, så nu måste jag vänta 12 veckor istället för mina 9 veckor till nästa gång...om jag orkar vänta så länge, kanske måste jag gå till en annan frissa, hemska tanke! (Jag som är så håröm...)

7 kommentarer:

znogge sa...

Så snyggt det blev! När jag ser ditt nya jag retar jag mig verkligen på att jag inte kommit till skott och bokat klipptid. Nu lär jag inte få någon innan vi reser.

Kram och ha en fin kväll!

BP sa...

Hur snyggt som helst - både före och efter faktiskt! Men håret är definitivt snyggare på efter-bilden:-)

Om du vill ha en alternativ frissa kan jag rekommendera Leo hos Runy's frisör i Täby Centrum. Men jag vet precis vad du menar. Är man van och nöjd med en frisör drar man sig in i det längsta för att byta.

PS. Du kan ju alltid titta på Excelarket med resultatlistan som du får. Tobbe ligger trea efter dagens matcher. Din man ligger tyvärr näst sist. Men han lämnade i alla fall jumboplatsen för några dagar sedan. Hoppas att han inte är sur nu. DS.

Steve sa...

Definitivt semesterfin. Snyggt!

Ama de casa sa...

Så himla bra det blev! Du kanske kan muta frissan? Hon blir ju bara borta fyra veckor, inte nio... ;-)

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ sa...

Så fint det blev :D. Det är härligt att fixa sig till semestern :). Sånt blir man glad av :).

Ditte sa...

Så bra med en frissa man är trygg med och som kan sitt jobb. Jag tyckte du var snygg i håret redan innan besöket men än snyggar efter.
Kansk ej´klarar du 12 veckor. Svårt att chansa med en annan.
Kram!

Karin sa...

Varför gör du inte slingor med folie istället?Mycket bättre för oss hårömma+att det håller längre,pga att färgen kommer närmre hårbotten