onsdag 13 juni 2018

Roligare i grupp

Ikväll var det dags för det sista IW-passet innan sommarledigheten. Vi blev inte många, bara 5 stycken stod framför mej ikväll, men vi körde på i alla fall. Tog hem tidningen "Friskispressen" och blev glad för en insändare som gällde Friskis i Sollentuna! Nu stundar några dagars ledighet innan jag i helgen gör mina två sista nattpass innan semestern.

6 kommentarer:

Ditte sa...

Kul att ert engagemang uppmärksammas!Och roligt att de som är nöjda också skriver det.
Önskar dig sköna lediga dagar.
Kram!

BP sa...

Ja, att du är en glädjespridare visste jag ju redan. Å att du är med på bild i insändaren bekräftar ju bara min uppfattning. Åsså fin du är:-) Njut av ledigheten nu med att kolla på Ryssland-Saudiarabien imorgon. Nej, skojar bara;-)

Så himla kul att din man är med på tipset. Du vet Carola messade och berättade att tipset har slagit rekord i år. 38 deltagare - all time high. Det tidigare deltagarrekordet låg på 32 personer. Så hon undrade om jag inte kunde fixa två "bloggtipsare" till så att vi skulle bli 40. Men det orkade jag inte i sista minuten.

Hon har fortfarande inte mejlat hela arket med tips och resultat. Tycker otroligt synd om henne att få knappa in tusentals med siffror, men hon älskar det. Jag skulle dö. Excel är inte min grej, men jag kommer ju att få leka expertkommentator i utskicken vi kommer göra regelbundet. Kan du vara gullig och mejla mig din mans email-adress.

Steve sa...

Så många positiva ringar du/ni sprider på vattnet med din/er entusiasm. Extra roligt att det uppskattas i "pressen".
Kan tro att du längtar till semestern nu.
Lycka till med VM-tipset!

znogge sa...

Vilken trevlig insändare och jag förstår att det uppskattades! Men är man ett entusiastiskt gäng så är man :D Så skönt med bara två nätters arbete innan semestern. Själv jobbar jag tre dagar innan min börjar. Det ska verkligen bli så skönt!

God morgon!

Ama de casa sa...

Du är så duktig i allt det du gör! Kul att du får uppskattning också på alla fronter :-)

Skönt att semestern är så nära nu!

Ami sa...

Så kul att ni kom med i tidningen :)
Förstår att det känns skönt med lite semester snart!
Kram