måndag 4 juni 2018

Mercedes-Benz

Tänk att man kan bli så glad över att måndagen är här! Denna helg på jobbet har varit intensiv, så när klockan slog 07 i morse och morgonpersonalen tog över kändes som en befrielse. Satt i telefonrådgivningen i natt och på morgonkvisten glödde den av alla samtal, lämnade tacksamt över luren i morse. Sovit som en stock och när jag vaknade kändes det tufft att ladda för ett jympapass. Inte blev det lättare när maken har lämnat in bilen på service och hyrt en automatväxlad mercedes ( vi har en manuell växellåda på vår bil)...med automatväxeln inte ens på vanliga stället mellan sätena, nej den satt vid ratten. Men jag tog mej till  Friskis...

...och gjorde en skaplig fickparkering när jag kom hem. Nu stundar en längre välbehövlig ledighet,hurra!!

7 kommentarer:

BP sa...

Alltså va???!!!!! Automatväxling på ratten???????? Bäst att låta bli att köpa ny bil. Alla dessa nymodigheter - hahaha:-) Beundrar dig att du tog dig till Stinsen med bilen OCH att du fickparkerade. Det är jag urdålig på kan jag säga;-)
Äntligen får du vara (lång-)ledig antar jag. Njut! Å även om det ska bli "kallt" i två dagar nu så har ju våra balkonger lagrat värmen så att man kan plantera sig där ändå - utan minsta problem;-)

PS. Om din man eller du såklart vill vara med på vårt tips så mejla. Det är ett litet annorlunda tipsupplägg, men skitkul! DS.

Steve sa...

Jag säger som BP, automatväxel på ratten?????????? Jag har definitivt inte hängt med i bilutvecklingen, men så har jag oxå på eget bevåg valt att sluta köra bil.

znogge sa...

Så skönt att du äntligen får några lediga dagar efter den intensiva helgen. Det kan du verkligen behöva. Efter många år med manuell växellåda drev Husse igenom en automatare men inte med rattväxel dock. Det känns gammalmodigt för det hade vi på våra bilar när jag var liten.

Ha nu härliga dagar!

dianasdrömmar sa...

Bra jobbat med friskis, här blev det tennis kram

Ama de casa sa...

Haha! Rattväxel trodde jag var helt ute nuförtiden. På 60 - 70 - 80-talen var det inte helt ovanligt. Har dock sluppit köra en sån själv... Och fickparkera! Jösses, nu är jag impad. På den tiden då jag faktiskt körde bil själv så kunde jag gå mååånga kvarter för att få tillgång till en köra-in-parkering :-D

Ha en braig dag!

Ami sa...

Bra jobbat med bilen :)
Skönt med lite ledighet!
Kram

Ditte sa...

Automatväxel på ratten? Verkligen gammalt som blivit nytt. (Hade rattväxel i en gammal SAAB jag hade, manuell)
Bra att du kom till rätta med den.
Och inte så tokigt säkert att köra en Mercedes.
Önskar dig nu en fin ledighet.
Kram!