lördag 23 juni 2018

VM-fotboll på Rhodos

 Morgonvy över Miramare beach. Vaknade tidigt, så det passade bra med en morgonjogg innan frukost. Frukostbuffén var väldigt bra, maken blev överlycklig att det fanns pannkakor och nutella! Vattenjympa mitt på dagen provade jag också på. Sen lunch blev en supergod grekisk omelett i poolbaren. After beach på vårt hotellrum, laddade inför kvällens match. Tog en taxi in till Rhodos stad där vi samlades ett gäng svenskar på en sport bar inför kvällens VM-match Tyskland-Sverige. Å vilken match det blev!!! Så spännande...och så fick Tyskland ett mål strax innan slutet .... ack ja...
En perfekt första dag på Rhodos, förutom förlusten för Sverige ikväll...

7 kommentarer:

BP sa...

Din man och jag (troligen även du) har då inte samma cravings till frukost. Pannkakor med Nutella får mig att - äsch vi struntar i det;-)

Matchen ja. Vad ska man säga. Så grymt och så hemskt. Men vi är ju luttrade. Det brukar ju sluta så mot Tyskland. Ni får nog läsa min matchrapport via mejl. Kan i alla fall berätta att din man har lämnat träsket för gott. Fyra placeringar upp!!! Bra gjort där!

Det ser härligt ut i och kring ert hotell! Fortsätt och njut. Här kom solen fram lagom till Sverigematchen...

Ama de casa sa...

Haha! Du är verkligen duktig på att engagera dig - snygg kindmålning där :-)
Snopet med det där målet preciiiis på slutet...
Ser ut som det inte går nån större nöd på er, trots förlusten ;-)

Ha det fortsatt toppenbra!

znogge sa...

Vilken härlig dag på alla vis men visst var det sista målet totalt onödigt. Det kändes så snopet när det var så nära oavgjort...

Kram och ha det gott i värmen!

Ami sa...

Åh, pannkakor med nutella, så gott!
Härligt ser ni ut att ha det!
Kram

Ditte sa...

Vilken trevlig dag! Och här blev det både rörelse för din del och senare via tv. Såg också matchen och hade hoppats på 2-1 till Sverige. Had eju tänkt mig att de kunde vinna VM. Men nu känns det tveksamt. Inte ens om det vore en bedömningssport hade det hjälpt. Tyskland var starkare på alla sätt.
Önskar er en fin söndag!
Njut och ha det allra bäst.
Kram!

Unknown sa...

Tips på svenska barer där man kan se Sverige-England idag ???

Unknown sa...

I Rhodos stad :)