lördag 16 juni 2018

Lördagslunk

Egentligen hade jag tänkt ta mej ut på en joggingrunda idag, men jag har varit så trött hela dagen, så har slappat i soffan istället, fanns ju lite fotboll att titta på, t.ex Argentina-Island,som ju slutade 1-1, så roligt för Island!
Var tvungen att sova en stund också, för att orka med natten som stundar på jobbet. Två nattpass kvar nu innan semestern...

7 kommentarer:

znogge sa...

Vissa dagar behöver man bara ta det lugnt och då får man unna sig att göra det. Hoppas att den kommande arbetsnatten blir lagom. Det var verkligen bra jobbat av Island i dag.

BP sa...

Ungefär så här tillbringade jag också dagen. Underbara Island som gjorde det igen - överraska fotbollsvärlden med 1-1 mot världsnationen Argentina. Målvakten var ju så himla duktig, och det är nog inte så många målvakter förunnad att rädda en straff som Messi slagit.
Då har du ju något att se framemot - semestern alltså. Då går det fort och lätt med två nattpass. Önskar dig som alltid två lugna nätter.

Ditte sa...

Säkert bra att du vilade dig i form. Semester väntar och då är det bar ed lite krafter kvar. Nätterna tar på. Såg delar av matchen och fantastiskt bar gjort av Island att spela oavgjort.
Hoppas det blir en lugn natt.
Kram!

Steve sa...

Ja, vad kan passa bättre än att slappa i soffan till en VM-match. Och på måndag ökar trycket då Sverige kliver in i turneringen.

Ama de casa sa...

Kollade ingen fotboll alls igår. Men visst var det kul att det gick så bra för både Island och Danmark! :-)
Idag spelar två av våra tips-lag, Tyskland och Brasilien. Får se om jag kollar nåt.
Du skulle kanske ha dragit för persiennen där, det ser ut som om din sol lyser in på delar av fotbollsplanen :-D

Två nätter går fort - snaaaart är det semester! :-D

Ami sa...

Ibland är det skönt att inte göra något!
Härligt att det snart är semester :)
Kram

Mias Mix sa...

Låter väldigt skönt! En sån dag har jag idag. Vaknade med migrän i morse så gör så lite som möjligt. Var på bröllop i helgen och det blev inte mycket sova...