söndag 24 juni 2018

Skyltsöndag

 Dags för roliga skyltsöndagen som BP håller i! Börjar med roliga citat/skyltar på Clarion hotell Arlanda. Sen lite från Rhodos, bl.s min joggingrunda som skylt. Underbara vyer från den fantastiska omgivningen. Sist en lite kul grej som hände på restaurangen ikväll, där jag åt en gudomlig Giouvetsi. Servitrisen frågade min man om han var en känd tennisspelare, hon trodde han var Björn Borg, hihi, kanske finns det någon likhet? Båda är i alla fall från Sverige ;-)
Vi fortsätter att njuta av ett varmt och skönt Rhodos!


4 kommentarer:

Ditte sa...

Clarion har så bar skyltar och man stannar verkligen upp. Här har de tänkt till. Ljuvliga bilder från Rhodos och jag kan tänka mig att ni njuter av allt.
Och visst är maken lite lik Björn Borg. Han kanske kan börja sälja autografer.
Ha det fortsatt bra.
Fint även här hemme idag. Njuter på balkongen av en vacker kväll.
Kram!

BP sa...

Vilken absolut LJUVLIG Skyltsöndag här hos dig. Love it:-) Tror att det är en av dina absolut bästa bidrag till temat:-) Det tackar jag extra för, liksom för länken också såklart:-)
Å att din fina man liknar Björn Borg har jag faktiskt inte tänkt på, men nu så ser jag förstås likheten. Cool skyltning för Sverige alltså:-) Men du är betydligt snyggare än hans exfru Mariana om jag får säga så;-)

Clarion skyltarna är kanooon, väldigt annorlunda och fyndiga måste jag säga. Å "vuxenhotellet" (tack och lov) tror jag att jag känner igen, men nu är det utbyggt och ännu finare än när vi var där för många år sedan.

PS. Din man har avancerat ytterligare några placeringar i tipset. 34:a är han nu. DS.

Ama de casa sa...

Vilken härlig skyltning! Underbart där vid poolen och solnedgångsbilden (antar jag? ;-) ) på gångvägen är fantastiskt fin :-)
Visst finns det likheter mellan din man och Borg :-D

Ha det fortsatt härligt där på Rhodos!

Paula sa...

jomenvisst, inte slående likhet, men något drag finns där faktiskt, men om du frågar mig har du dragit vinstlotten...Härliga skyltar, kul med lite internationella vindar, ha det fortsatt gott, vi har nog lika varmt här i Svedala för nu är solen och värmen tillbaka efter miserabla midsommarvädret