lördag 30 juni 2018

Rhodos dag 9

Idag för 4 år sedan dog min pappa...tiden går, men minnena består.


 Vi
 Vi är kvar på Rhodos och har verkligen kommit in i semestermood. Morgonjogg och sen få njuta av frukostbuffé , det är så ljuvligt! Få rummet städat, fräscha handdukar när man vill, så lyxigt! Åt den goda grillade fisken till lunch. Vattenjympa ( även Nina Gunke hängde på ) Bokläsning, badat i havet. After beach på rummet , vykortsskrivning , en powernap innan det var dags för middag och fotboll på sportbaren ikväll! Vi har det så bra...är så tacksam!

5 kommentarer:

Steve sa...

Du bjuder på en underbar beskrivning av Rhodosvistelsen. Bättre än så är det svårt att ha det. Det är nyttigt att då och då känna tacksamhet. Fortsätt njuuuut!

BP sa...

Japp, du och din man får verkligen det bästa av två världar just nu - semester i paradiset och fotbolls-VM på tv. Lyxigt värre, å det är ni sååååå värda.
Måste ha följt din blogg i år och dag, för jag minns din pappas död mycket väl.
Å nu är jag bara tvungen att googla denna Nina Gunke, som jag inte ha den blekaste om vem hon är.
Vykortsskrivning! Inte illa! Minns för 20 år sedan då jag skrev minst 30 stycken. Nu är det kanske fyra eller fem...
Fortsätt och njut!!!

PS. Både Argentina och Portugal fick respass ikväll. Argentinas sorti var ingen överraskning, men Portugals uttåg var aningen mera otippat. Din man ligger inte så bra till heller (38), men det gör inte jag eller min man heller längre. Ooooops. DS.

Ama de casa sa...

Oj. Jag minns inte när jag skrev ett vykort senast. Förr om åren var det mängder som skrevs, och då fick man ju också såna i brevlådan vilket var jätteskoj :-)

Vissa dagar etsar sig fast. Men dom fina minnena finns ju alltid kvar.
Stor KRAM!

Ami sa...

Förstår att du saknar din pappa!

Men vad härligt ni har det...njut och fortsätt koppla av!
Kram

Ditte sa...

Visst äe saknade stor och även om tiden går finns saknaden alltid kvar. Men fina minnen består.
Så bra att ni stannar två veckor och verkligen kan komma ner i varv och ta dagarna som de kommer. Nåja, fotbollen, vill man ju passa och även att vila, bada , läsa,bada och äta gott. Och för din del lite träning.
Önskar er fortsatt fina dagar.
Kram från ett sommarvackert Stockholm.