lördag 9 juni 2018

Njutfull lördag i juni

 Vilken dag vi har haft! Först en underbar frukost ute. Solen fortsatte att lysa så solsängarna kom fram. Så underbart! Sen var det dags för sillunch med snaps. På eftermiddagen blev det en promenad i omgivningarna, iskallt i vattnet, men killarna trotsade kylan och hoppade i!! Sen blev det en pitcher Margarita till eftermiddagsdrink innan det var dags att börja grilla. Även middagen kunde vi sitta ute, grillad kycklingfilé och majskolvar, hemgjord coleslaw och även hemgjord supergod tomatchimichurri. Vi njuter som kungar! Avlutade dagen med ett jätteroligt frågesportspel, gissa vem som vann ?


5 kommentarer:

BP sa...

Dregel, dregel! En helt underbar dag med kompisarna - USA kompisarna om jag inte såg helt fel! Kul förresten med äkta vikingar - som din man till exempel. 25 grader i vattnet., där går min smärtgräns;-)

Å det är väl självklart att det var du som vann frågesporten. Skulle bli rejält besviken om inte du gick segrande ur striden där;-)

FREEDOMtravel sa...

Härligt! Svensk sommar när den är som bäst! :)

Ama de casa sa...

Vilken underbar lördag ni hade! Hoppas söndagen blir lika fin :-)

Haha! Om det nu var många ABBA-frågor där så var du tämligen oslagbar :-D

Ditte sa...

Helt perfekt! Kunde inte vara bättre. Vad gäller frågesporten så tror jag du hade vissa "trumf" på handen.
Och även idag söndag är det ju en ljuvlig dag. önskar er det bästa.
Kram!

williambli92982 sa...

After study a number of of the blog posts on your website now, and I actually like your method of blogging. I bookmarked it to my bookmark website checklist and shall be checking again soon. Pls try my web page as well and let me know what you think. best online casinos