onsdag 27 juni 2018

Sverigematch på Rhodos

 Gårdagens måne ovanför kvällens Ouzo som intogs på grannhotellet, då regnade det lite faktiskt.. Började dagen idag med ett joggingpass igen, men nu börjar benen bli tunga, varmt var det också, trots att solen inte lyste, var mycket nöjd efteråt!
Smög med mobilen och tog ett foto på den rara omelettmakaren vid frukostbuffén . Solen tittade fram efter frukost, så det blev solstolen ett tag idag också. Gjorde lite nytta där, började leta musik till höstens jympapass. Hade en underbar laxsallad till lunch, som vi intog sent, sen var det dags att göra oss redo för sportbaren igen här i Ixia, ingen kindmålning denna gång, laddar med mina solglasögon!
Å vilken match det blev, helt otroligt!!! Sverige går och vinner mot Mexiko!! Många svenskar på baren som applåderade och var glada. Vi gick vidare och åt middag på ett annat ställe, men nu är vi tillbaka på sportbaren ...där de har goda drinkar och mycket fotboll...två nya matcher pågår...
Imorgon har vi bokat en scooter 200cc, dags att se mer av ön, men det ska visst bli regn, håll tummarna för att det inte blir så!








8 kommentarer:

Steve sa...

Prydlig omelettmakare.
Vilken fantastisk match det blev.
Kör försiktigt i morgon.

Geddfish ♥ sa...

Mysiga bilder. Åh, ville vart med. Saknar sådant.
Ha en härlig tur i morgon! Kram!

BP sa...

Ja vilken match det blev! Inte ens spännande. För en gångs skulle utnyttjade ju Sverige sina målchanser i andra halvlek och körde över Mexico. Är ändå riktigt glad att Mexico ändå tog sig vidare tack vare VM-historiens största skräll - Sydkorea-Tyskland 2-0.
Härliga bilder du lägger upp. Perfekt firande i sammanhanget.
Din man vann tyvärr inte på matchresultaten idag (inte jag heller). Han tappade några placeringar tyvärr.

BP sa...

Svar: Jo, Tobbe leder fortfarande, men Urban och min man (=jag) ligger bakom och skuggar på samma poäng. Tobbe har dock inte utökat ledningen som han gjorde igår.

Ami sa...

Vi såg inte fotbollen, men självklart är vi glada för att Sverige vann :D
Hoppas ni slipper regn när ni ska ut på scootertur!

Ama de casa sa...

Den där restaurangen ni gick till efter Sverigesegern, var den möjligen mexikansk? ;-) :-D

Ja jösses vilken spänning det blev. Med mina nya ömma ärr vågade jag inte titta på TV (gjorde busont att tjoa...) så jag skickade hem Anders att kolla där och jag följde med på nätet - lite lagom spännande att se det i skrift :-)

Hoppas regnet höll sig borta - och KÖR FÖRSIKTIGT!!!
Kram

Ditte sa...

Visst var det jätteroligt att sverige vann. Jag had etippat 3-1 till Sverige och det blev än bättre. Och nu spelade de som ett lag. Så bra gjort!
Mysiga dagar har ni och fin avkoppling och lite lagom motion. (Känns som om det är väl mycket kanske i ävrmen...)
Kul med en scooter. Hoppas att regnet kommer av sig.
kram!

Åke sa...

Wow vilka drinkar!!! Må så gott 👍