lördag 2 juni 2018

Lördag i juni

Vägen hem i morse genom kyrkogården, så vackert med dessa rhododendronbuskar som blommar. En bra natt på jobbet, hjälpte en liten flicka till världen.

Så är det match igen på Friends Arena (Sverige-Danmark), och maken som just kom hem från jobbet hittade inte en ledig parkering i hela området, så nu står han vid vändplan, med risk för böter, han ska upp tidigt och jobba och behöver bilen i morgon bitti, annars hade jag kunnat ta bilen till jobbet i natt. Istället ska jag strax sätta mig på cykeln och cykla iväg!

6 kommentarer:

znogge sa...

Så skönt med en icke alltför betungande natt. Hoppas ni slipper böter för visst är det sura pengar.

Kram och god kväll!

BP sa...

Bra att natten blev tämligen lugn. Förargligt att det inte finns lediga parkeringsplatser för de boende. Finns det inga boendeparkeringar under jord då? Det skulle inte vara roligt med en saftig parkeringsbot. Suck säger jag bara. Å din man är ju beroende av bilen när han jobbar skift...

Mias Mix sa...

Skönt med en lugn natt. Hoppas det inte blev böter. Känns surt och onödigt. Brukar vara hysteriskt med bilar när det är match. Sista 2 gångerna vi tagit bilen dit har vi hittat en liten parkering som ingen annan hittat, nära och gratis :) Hoppas även denna natt var lugn!

Ama de casa sa...

Vad jobbigt att behöva jaga parkeringar hela tiden. Jag skulle bli galen! Speciellt när det är evenemang där på arenan... Hoppas det kommer en ledig garageplats snart, och hoppas innerligt att det inte blev några böter.

Ha en härlig söndag! :-)

Ami sa...

Så jobbigt när det inte finns någon parkering :( hoppas han inte fick böter!
Kram

Ditte sa...

Minns också detta jagande på p-platser på Söder. Man kunde få åka fera varv runt kvarteren för att till sist hitta en. Tacksam när vi efter ett par år fick garage här där vi bor. Men nu är vi bilfria, behövde ingen bil så jag saknar inte p-platsletartiden.
Och ett vågspel är det att stå vid/på en vändplan. Hoppas det gick vägen-
Skönt med en hyfsat lugn natt och önskar dig ännu en sådan.
Kram!