lördag 16 november 2019

Äntligen sol!

 Så kom då solen äntligen, och ingen var gladare än jag. Vaknade tyvärr tidigt och kunde inte somna om, typiskt när man bestämt sig för sovmorgon!
 Solen lyste på oss mest hela dagen, och det var underbart!
 Lunchen intogs på balkongen, grekisk sallad och en macka.
På kvällen var det dags för show och mat på Garbos i Bahia Feliz . Har sett deras skylt i många år, men aldrig varit där.
 Å vilken show det var, helt otroligt proffsig och bra gjord! ABBA- tribute bl.a. Den tre rätters middagen var kanske inget att hurra för, men det gjorde inget när showen var så bra! Vi fortsätter att njuta av vår semester...

8 kommentarer:

Ama de casa sa...

Vad skönt att solen kom och log mot er! :-)

En ABBA-show är ju aldrig fel heller, älskar deras musik!

Hoppas ni får ännu en fin dag och att du får lite sovmorgon också :-)

Ami sa...

Härligt att solen kom fram igen! Just nu är vi i Sverige, men saknar redan den värmande solen man kan njuta av nere i Spanien!
Kram

Znogge sa...

Så skönt att solen hittade er för har man åkt söderöver är det onekligen den man vill åt. Jag brukar inte sova så länge när vi är på resande fot utan vill utnyttja dagarna.

Kram och ha en förhoppningsvis riktigt solig söndag!

Mia Halvarsson sa...

Tråkigt att du inte fick din sovmorron men du fick sol i alla fall :) och en riktigt trevlig kväll, det syns verkligen på bilderna att det var fart och fläkt! Hoppas solen fortsätter skina på er idag och framöver :)

Anki sa...

Härligt att solen kom fram! Trevligt med en bra show ... då kan man ju förlåta att inte maten var världens bästa!
Ha det fortsatt gott!

BP sa...

Härligt att höra att solen äntligen har tittat fram. Hoppas verkligen att den stannar däruppe nu, fullt synligt dessutom.
Jättekul att ni gillade showen. Av bilderna att döma var den nog helt i din smak. Å det är ju ofta så att maten på sådana ställen är en "biprodukt", då man i första hand vill njuta av uppträdandet.
Å om jag inte minns fel så måste Garbo's ha funnits i minst 30 år... Bara det är ju ett bevis på att stället är en succé.

Ditte sa...

Vilken rolig och fartfylld kväll! Erfarenhetsmässigt så brukar ju inte maten bar någon höjdare i dessa sammanhang men är showen bra eller mer än så uppväger det mycket. Hade gärna sett den.
Skönt att solen är på plats igen men lite trist att du vaknade tidigt. Å andra sidan blev det kanske mer tid i solen.
Önskar dig fortsatt fina dagar.

Paula sa...

Hej där nere i värmen, ni har en aktiv semester med lite solslappande mellan varven, precis som jag tänker mig passar dig bäst. Motion, avslappning, god sömn, kul nattliv, du får nog med det mesta. Och det verkar behövas, du lär väl hamna i samma kaos vid återgång till jobbet. Så passa på o njut!