onsdag 20 november 2019

En vecka till och bootylicious

Lite trött när jag vaknade halv åtta i morse, men tog mej ner till studion där det var dags för ett bootylicious pass, visste knappt vad detta var, men blev varse, jösses så svettigt!
 Finska Veera såg till att vi kämpade väl.
..och här kan ni läsa vad passet gick ut på, puh.

 Lyxigt är att vi inte alls åker hem idag efter en vecka i värmen, som våra friskisvänner var tvungna att göra idag, nej vi stannar en vecka till! Min man skippade ju sitt tidiga semestererbjudande i juni månad, och har därför sparade semesterdagar, och jag har sen tidigare en del sparad semester, så dessa två veckor i november känns verkligen helt okey!
 Den blå himlen fortsätter att visa sig, och den värmande solen...
 Jag njuter och lyssnar på ljudbok, och ser ” Så mycket bättre” på min IPad !
 Idag är också den första dagen då jag känner mej riktigt avslappnad ( efter bootylicious passet och även vattengympan idag,haha), det tar ju några dagar ( läs en vecka) att varva ner från jobb och annat där hemma. Låg kvar i solen till närmare kl 18, kanarisk tid och känner mej så tacksam att få uppleva detta!
 Har fått tips om att prova en tapas restaurang i Yumbo området, så bord bokade jag redan för några dagar sedan. Helt okey tapas, men i en bullrig miljö. Mätta blev vi, älskar den kanariska potatisen med den goda mojon!
 Avslutade kvällen på en bar i Yumbo innan vi åkte hem igen. (Billigt med taxi här).
Som vanligt händer det alltid något på Yumbo, detta härliga gay- område där jag och min man är en minoritet.

6 kommentarer:

Ama de casa sa...

Sååå härligt med ännu en vecka!
Himla fin bild på dig och Veera :-)

Fortsätt att bara njuuuta!

znogge sa...

Så skönt att kunna stanna ytterligare en vecka och njuta av sol och värme.

Kram och ha det gott!

Geddfish ♥ sa...

Två veckor är perfekt, när man ändå är iväg.
Fortsätt njut och ha det gott.
Kram!

Mia Halvarsson sa...

Det kan nog behövas en extra vecka för att hinna varva ner ordentligt, så där var ni kloka! Bootylicious....jag blev svettig bara av tanken ;) men jag är den mest otränade personen i världen! Kanarisk potatis måste jag googla på, det verkar spännande! Fortsätt njuta!

BP sa...

Har alltid sagt att en vecka semester är liksom ingen riktig semester. Man hinner liksom inte varva ner innan det är dags igen att åka hem. Så helt underbart med ytterligare en solvecka. Bra planering där!
Vad gäller ditt gympapass så var jag så illa tvungen att googla "fackuttrycken". Ooooops, jag vet. Glutes låter som nåt helt annat;-)
Fortsätt och njut!

PS. Tror jag har tipsat dig förut om restaurangen El Duke, som ligger "framför Yumbo" (https://www.tripadvisor.co.nz/ShowUserReviews-g562819-d1000210-r136827081-El_Duke-Playa_del_Ingles_Maspalomas_Gran_Canaria_Canary_Islands.html) Väl värd ett besök. DS.

Ditte sa...

Så skönt att ni bokade två veckor. En vecka tycker jag ofta är alltför kort för att varva ner och komma in i ett skönt "semestermood". Skönt att solen hänger kvar och så härligt att stanna länge vid poolen. Aktiv är du ju och testar lite va varje. Kul!Och lite nöjesliv är inte dumt det heller.
Önskar er fortsatt fina dagar.
kram